2777
2789
عنوان

ماماناکمک دیگه کم اوردم:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 64 پست

من تاحالابهش کولیکز دادم پدی لاکت دادم کاوی وی دادم عرق نعنادادم ولی انگارفایده نداره دوسه شب خوب خوابیده تواین دوماه 

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  

دخترمن حساسیت به پروتئین گاوی داشت که وقتی فهمیدمو مراعات کردم آروم شد...دکترش میگفت حساسیت مرموزیه گاهی هیچ علامتی نداره.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم شک دارم اما دکتر اولیش ک خوبم بود میگفت بالا نمیاره وزنشم نرماله رفلاکس نیست... علایم پسرت چ ...

1 سالشه...

اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بالانیاورده 

وزنش نرمال وبالاتر از نرمال بوده...

7 ماهگی باجیغ وگریه بیدارشد هی جیغ وجیغ

فرداش بردم یه دکترعالی...

گفت قطعااااا بچه ای که روز خوبه شب گریه میکنه ریفلاکس معده داره ..

رانتیدین نوشت از7 ماهگی دارم میدم...

مثل اب روی اتیشه...

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
ببین دختر منم اینجوریه خیلی وقتها راهش میبرم یه موقعا حتی سینه مم میذارم دهنش راه میبرم شبر میخوره ...

الان من تازه گذاشتمش ولی بازبه خودش میپیچه وداره بیدارمیشه خیلی دستوپاهاشوتکون میده زیاادنمیدونم واقعادل درده یاچیز دیگه ایی

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  
کامی وی هم دادم دوستم کم تاثیر  ..دختر شما چند وقتشه؟

دختر من ۵۵ روزشه

خیلییی محدودیت غذایی برای خودم گذاشتم

مثلا برنج به ندرت میخورم چون سردیه خودش باعث دل دردشه

اگر سردی میخوری کنارش گرمی بخور بچه ت اذیت نشه

مرسی عزیزم حتمن امتحان میکنم این یکی رو ندادن تا حالا

استارتر وقت رو تلف نکن...

پسرمنم. بعلت رفلاکس معده اینجوری باد داره...ولی دکتر میگه همش از ریفلاکسه وبس...

جای این کارا....

بچت رو ببر دکتر خوب...

احتمال زیاد دخترت رفلاکسی باشه.. دیدی به حالت سجده بخوابه؟

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
الان من تازه گذاشتمش ولی بازبه خودش میپیچه وداره بیدارمیشه خیلی دستوپاهاشوتکون میده زیاادنمیدونم واق ...

ببین یه مقدار تو غذاهات مراعات کن سردی نخور زیاد اگر هم میخوری حتما گرمی هم بخور

من به دخترم شش ساعت یکبار cami way و infacol میدم

هر از گاهی هم تو طی روز نعنا خشک دم میکنیم با قطره چکون میدم

شکمش اروم شده

قبلتر بخدا شبا چنان جیغهایی میزد گریه میکرد هی نگران بودم اتفاق بدی براش نیوفته اونجور‌گریه میکنه

ولی از وقتی اینارو مراعات میکنم خدارو شکر بهتره

هرچند همچنان شبها خواب سنگین و منظمی نداره اما اون دل پیچه هاش واقعا بهتر شده

استارتر وقت رو تلف نکن... پسرمنم. بعلت رفلاکس معده اینجوری باد داره...ولی دکتر میگه همش از ریفلاکسه ...

اره خودشو بحالت سجده میکنه البته وقت بیداری...روز خوبه خوب شبا چهل دقیقه نیم ساعت بعد خوابشجیغ میزنه و دفع باد داره...دکتر خوب تو مشهد میشناسین؟ بخدا اینقده دکتر بردم! سونو گرافی رفلاکس و مشخص نمیکنه؟

اره خودشو بحالت سجده میکنه البته وقت بیداری...روز خوبه خوب شبا چهل دقیقه نیم ساعت بعد خوابشجیغ میزنه ...

سونوی مخصوصیه...

که درجه ی رفلاکس رو مشخص میکنه

دخترخوب دخترت رفلاکس معده داره چه علتی بالاتر از به حالت سجده خوابیدن؟

نه والا دکترتوی مشهد نمیشناسم

دخترمن حساسیت به پروتئین گاوی داشت که وقتی فهمیدمو مراعات کردم آروم شد...دکترش میگفت حساسیت مرموزیه ...

از پروتیین گاوی ففط شیرخشکش هست ک اونم ضدالرژی هسته من نه کره میدم نه ماست ...هیچی 

عزیزم من شیر نمیدم دخترم شیرخشک میخوره

شکمش خوب کار میکنه؟

یبار دکتر برای نفخ دخترم ببلاک کامفورت داد

که البته من ده روز اینا بیشتر ندادم چون برا دخترم یبوست شدید شد و خیلی اذیت شد

اما میخوای شما امتحان کن شاید بهش ساخت