2777
2789
عنوان

ماماناکمک دیگه کم اوردم:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 64 پست
نه منظورم اینه ک نمیخابه بیداره و باری میکنه سجده میشه...ولی حتمن پیگیری میکنم دوستم فقط ارزوم اینه ...

میدونم چی میگی دوشب اول که اینطوری شد مردم گوشت تنم داشت اب میشد....باورت نمیشه وقتی رانتیدین میدم قشنگ اب می ریزم روی اتیش ..

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
ابجوش نبات و ابمیوه هم میدم اما اب تنها کمتر چقدر باید بخوره؟ ۶۰سیسی کافیه

دخترمن7ماهشه دکتر گفت 60 سی سی.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترمن هم رفلاکس داشت هم حساسیت داره که با رژیم غذایی و رانیتیدین رفع شد. چند شب بود دوباره روزا نف ...

ببخش میشه دکتر دخترت رو بهم معرفی کنی

دنبال اینم یه دکتر خوب پیدا کنم دختر منم زیر نظرش باشه

ببخش میشه دکتر دخترت رو بهم معرفی کنی دنبال اینم یه دکتر خوب پیدا کنم دختر منم زیر نظرش باشه

خواهش میکنم عزیزم، دکتر اخترخاوری.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
اخه چی چیز خاصی نمیدم از تذس همین دلدردا...یبار زرده وماست دادم اینجوری شد ک دکتر گفت عفونت رچده ای ...

سلام ببخشید میدونم این تاپیک واسه خیلی وقت پیش..ولی میخواستم بدونم دخترتون خوب شد..پسر منم تا ۴ ماهگی کولیک داشت خوب شد الآن دوباره که ۶ ماهشه انگار دل درد داره به خودش میپیچه و زور میزنه!!!