2777
2789

سلام دوستان من سوال داشتم و امیدوارم خانومای متاهل و مادرا جواب بدن 

من تو اقدامم و سه ماهه فقط در حد سه روز پریود میشم ولی خب اونم یدونه پد کثیف نمیشه کامل ، کیستم دارم 

ولی خب فعلا شرایط دکتر رفتن و ندارم که بخوام برم و تحت نظر ایشون باشم دارم دنبال دکتر خوب میگردم 

بنظر شما امکان بارداری هست یا بخاطر کیسته ، و اینکه قبل این ها زیر دلم سمت راست تیر می‌کشه ، نمیدونم چه کنم 

تا حالا تو اطرافیانتون بوده با این وضع باردار بوده باشه ؟ 

ممنون میشم نیایید بگید زودتر برو دکتر و این چیزا ، چون دنبال یه دکتر خوبم که برم و تحت نظر باشم ، فقط سوالی که پرسیدم و جواب بدین خدا خیرتون بده 🙏⭐

واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️ 

فک نکنم با وجود کیست باردار بشی گلم

انشالله مشکلت بزودی حل بشه و مادر بشی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

حداقل بی بی چک که میتونی بخری اونو بزن معلوم میشه بارداری یا نه 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خریدم ماه پیش منفی بود

پس باردار نیستیدفقط مراقب باش کیستت خدایی نکرده نترکه چون میگی سمت راست دلت درد میکنه خیلی مراقب باش

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
پس باردار نیستیدفقط مراقب باش کیستت خدایی نکرده نترکه چون میگی سمت راست دلت درد میکنه خیلی مراقب باش

مرسی عزیزم لطف کردی 

واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️ 
قربونت عزیزم مرسی

عزیزم اول باید کیستت رفع بشه که اگه بزرگ نباشه با قرص ال دی میدن دفع میشه بعد باردار میشی دختر دایی من کیست داشت با دارو خوب نشد عمل کرد الآن دوتا گل پسر و یه دخمل داره هر ۳تا پشت سر هم آورد همه بهش میگفتن نازاست و فلان ولی خدارو شکر بهش خدا داد ولی حامله نیستی چون اگه حامله بودی لکه لانه گزینی ۱بار میاد نه هرماه چون اقدام کردی و کیستم داری اینجوری شدی انشالله هرچه سریعتر مشکلت حل بشه و بری دکتر چون بدون سونو معلوم نمیشه جواب بارداریت اره خیلی‌ ها با کیستم حامله شدن 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان