2777
2789
عنوان

از من به شما نصیحت😁😂😂

304 بازدید | 32 پست

هر کی زنگ زد

همون اول بگو شارژم خیلی کمه

ممکنه گوشیم خاموش بشه

بعد هر جای مکالمه حوصله نداشتی

راحت قطع کن😂

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سالهاست این کارمه تقریبا از سال هشتاد و نه

دمت گرم تو خیلی بیستی😘😘😘

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

خب این ی بار می دونه جواب بده اما تکرار کنیم و هربار بگیم دیگه متوجه میشن

بگو  باطریش خرابه😂😂🤣😂🤣

😂نمیدونم چرا رو مامانم جواب نمیده 

هرکی زنگ میزنه یا مازنگ میزنیم دودقیقه حرف بزنیم  حرفاش میشه ۲ساعت 

وسطش میگم قطع کن میگه اع وا خاک به سرم میفهمنن😂

پروانه های تو شکممُ به سوسک بالدار تبدیل کردی کثافت.

من با یه نفر از نزدیکانم که خیلی حرف مفت میزنه یه ساعت حرف بیخود وچرت وپرت میگه همین کارا کردم دیوون ...

😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂کار عالی کردی دختر

خدا خیرت بده الهی چه ترفند خوبی ولی مدام نمیشه این راهکار و استفاده کرد طرف میفهمه بهانه ست

بگو باطری گوشیم خرابه😂😂

😂نمیدونم چرا رو مامانم جواب نمیده هرکی زنگ میزنه یا مازنگ میزنیم دودقیقه حرف بزنیم حرفاش میشه ۲ساع ...

😂🤣😂🤣😂حالا مامانا استثنا