2777
2789

وقتی اخلاق بد داره من چطور باهاش مهربون باشم

مثلا چند روزه مامانم مریضه همه عروس داماد اومدن سر زدن این نیومد با اینکه خالش میشه 

این هیچی اهمیتی ندادم اومد دست خالی نکرد یه کیلو میوه بگیره بیاره اونا همشون دست پر

اینا هم هیچی 

کارتاش مسدود شده امشب به دروغ بهم گفت کارتم مسدوده ندارم خودت برو دفتر برا بچه بخر منم گفتم باشه 

پیاده شدم 

رفتیم مغازه دیگه میوه بخره کارت کشید!

یهو بخودم اومدم دیدم داره کارت می‌کشه پرسیدم پوزخند زد گفت مال داداشمه

منم گفتم چرا منو گول میزنی

میگه گنده ش میکنی همیشه غر میزنی عصبانی هستی مهربون باش

اینا یک گوشه ی کوچیکی از اخلاقاشه

به شدت دروغگو و خسیسه

واقعا تحمل دیدنشو ندارم 

دلم میخواد باهاش اصلا حرف نزنم 

ولی همینطوری که تاپیک قبلیام گفتم اون نمیذاره همش میاد صحبت میکنه وادار میکنه حرف بزنیم

حرف زدن به جهنم باید مهربونم باشیم تو این زندگی گوهمون

..💔

شاید مهربونم و با سیاست باشی بتونی تا حد خیلییی زیادی درستش کنی 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مهربونم و با سیاست باشی بتونی تا حد خیلییی زیادی درستش کنی

بله میشه 

ولی باید خودمو گول بزنم 

همه چیزو نادیده بگیرم

با دروغاش بسازم

با خسیس هاش کنار بیام

من کلا ادم یک رنگی هستم نمیتونم ادا در بیارم

وقتی از یکی بدم بیاد با تموم وجودم بدم میاد و از همه هیکلم این تنفر می‌باره 

..💔

واقعا سیاست خیلی به دردت میخوره ، شوهرت اصلا اخلاق های خیلی بدی نداره ، این ها همش قابل درست شدنه!!

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

واقعا سیاست خیلی به دردت میخوره ، شوهرت اصلا اخلاق های خیلی بدی نداره ، این ها همش قابل درست شدنه!!

بداشو نگفتم عزیزم

گفتم اینا یه گوشه اش هست

فکرکن ما برای کوچیکترین حق و نیازمون باید ساعت ها التماسش کنیم از بس خسیسه 

..💔

بله میشه ولی باید خودمو گول بزنم همه چیزو نادیده بگیرمبا دروغاش بسازمبا خسیس هاش کنار بیاممن کلا ادم ...

همه اینجورین ولی نمیشه اینجوری ادامه داد 

باید چشم پوشی کنی وقتی رفتار بدی انجام داد عصبی شدی بخاطر خدا بخاطر بچه هات کوتاه بیا 

یکی دو روزه هم نمیتونی تغییرش بدی 

شاید دوسال هم طول می‌کشه ولی شدنیه 

باز خوبه شوهرت خودش با زبون خودش نیازشو میگه باهاش مهربون باش

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بداشو نگفتم عزیزمگفتم اینا یه گوشه اش هستفکرکن ما برای کوچیکترین حق و نیازمون باید ساعت ها التماسش ک ...

اینها همش درست میشه ، اخلاق خسیس بودنش رو شما سالها کنارش بودی ، دیدی ، ساختی ، چرا زودتر بخاطرش گله نکردی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

[QUOTE=369699175]ای بابا حق داری [/QUOT

عزیزم کاش اینجوری نمیگفتی الان اسی فک می‌کنه 

با چه مرد بدیییی طرفه 

نمیدونه همه آقایون اینجوری که نه از اینم بدترن 

و اینکه ما اخلاقای اسی رو نمیدونیم شاید ایشون هم مقصر باشه 

اینها همش درست میشه ، اخلاق خسیس بودنش رو شما سالها کنارش بودی ، دیدی ، ساختی ، چرا زودتر بخاطرش گله ...

نمی فهمم!

یعنی چی زود تر گله نکردم؟

😕

از کجا می دونی؟

..💔

بداشو نگفتم عزیزمگفتم اینا یه گوشه اش هستفکرکن ما برای کوچیکترین حق و نیازمون باید ساعت ها التماسش ک ...

حس میکنم خیلی بهش میگی خسیس 

خیلی با مردای دیگه مقایسش میکنی 

خرید می‌کنه ایراد میگیری

پول میده بجای تشکر میگی وظیفته تازه کمم هست 

نمی فهمم!یعنی چی زود تر گله نکردم؟😕از کجا می دونی؟

یعنی زودتر اعتراض نکردی !؟ 

خب اگر اعتراض کردی و یک رنگ و یکدل هستی قطعا رفتار همسرت درست نشده ، چرا ادامه دادی با این نفرت؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه اینجورین ولی نمیشه اینجوری ادامه داد باید چشم پوشی کنی وقتی رفتار بدی انجام داد عصبی شدی بخاطر خ ...

یکی دوروزه ؟

ما ۱۴ ساله ازدواج کردیم

و نظر من اینه بهتره بیشتر سکوت کنیم تا بحث 

ولی اگر خونده باشی نوشتم ایشون نمیذاره میگه خوب باشیم در هرحالتی

..💔