2777
2789

شما خودتون بذارید جای من 

من هم قصد دارم گوشیمو تغییر بدم 

هم اتاقمو جوری که می‌خوام درست کنم 

هزینه اش زیاد میشه روی هم ولی من بخوام پس انداز کنم میتونم بکنم از پول تو جیبی هام 

و خب اگه این پول ناچیز بخوام طلا بخرم میشه ۱ گرم 

حالا بره بالا ضرر نکنم و اینا تهش اینه بفروشم ی چی بذارم سرش گوشی بخرم 

اما ی جایی هست باید ریسک کنم کل پولمو بذارم هر دفعه پس انداز کردم اضافه کنم تا سود ببرم 

اما خب زمان می‌بره شاید یکسال شاید کمتر معلوم نیست شایدم کل پولم پر بشه 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا بخر اما دست بهش نزن برو با گوشیت کار کن پول دربیار و از خرج و مخارجت بزن

خب از خرج مخارجم میزنم میتونم درحد ۱تومن پس انداز کنم ماهی 

باگوشیم چه کاری کنم ؟ اگه منظورت ادمینی که بلدنیستم 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

خب از خرج مخارجم میزنم میتونم درحد ۱تومن پس انداز کنم ماهی باگوشیم چه کاری کنم ؟ اگه منظورت ادمینی ک ...

یوتیوب فعالیت کن و ادیت کن 

گوشیت مدلش چیه؟

ببین دوتاشو هم‌زمان که نمیتونی باهم انجام بدی که اول اتاقتو درست کن بعد گوشیت