2777
2789

خانم ها سلام من ٦ هفته و ٣ روزگي رفتم سونو واژينال شدم كيسه زرده بود ساك بود جنين بود قلبش ميگفت خيلي زوده گفت تشكيل شده صداشو نميشه گذاشت تا ده هفتگي 

نگران شدم خيلي الان ٨ هفته م تموم شده ميتونم برم سونو شكمي ؟ نميخوام واژينال باشه اخه اونسري به خونريزي افتادم بعد ميگن تا ١٢ هفتگي نميشه سونو شكمي كرد نشون نميده 

الان ب نظرتون قلب تشكيل شده؟ اگه تشكيل شده اصلا چرا دكتر كفت زوده نميشه كذاشت اخه خيليا همون ٦ هفتگي شنيدن صدا قلب رو خيلي نگران شدم 

از طرفي حالت تهوع شديد دارم ميگن از هلائم رشد جنينه اگه قلب نداشته باشه حالت تهوع نداري الان موندم چيكار كنم ميشه راهنماييم كنيد عكس سونو رو تو كامنت ميذارم

چرا عجله داری چرا گذاشتی سووو داخلی بکنه بذار سر12هفته برو نگران نباش

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

عزیزم منم ۶ هفته. رفتم سونو واژینال بود 

ولی ۸هفدع که رفتم سونو شکمی گرفت 

دیگه واژینال نیستاا 

بعدشم اون حالت تهوع هات نشون میده فندقت داره رشد می‌کنه 

نگران نباش عزیزم 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سونو نشون میده از ۸ هفته بع بعد سونو شکمی قلب رو نشون میده ، ۶ هفته زوده برای قلب!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چرا عجله داری چرا گذاشتی سووو داخلی بکنه بذار سر12هفته برو نگران نباش

تا قبل ١٢ هفته صداي قلب نشنوم؟ ميترسم اگهه تشكيل نشده باشه خيلي دير نميشه اون موقع ؟؟؟ 

احه تجربه تلخ نشنيدن صداي قلب تو خانواده داريم  ٢/٣ مورد 

اره تشکیل شده 

صدا رو نمیزارن برای هیچ کس نترس 

بعد هم از هفته ی هفت به بعد همه سونوها شکمیه مگر اینکه مشکل خاصی باشه 

علائم هم ربطی به سلامت جنین نداره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزیزم منم ۶ هفته. رفتم سونو واژینال بود ولی ۸هفدع که رفتم سونو شکمی گرفت دیگه واژینال نیستاا بعدشم ا ...

من زنك زدم سونو كه وقت بگيرم گفت تا ١٢ هفته واژينال ميكنن تو گوگل سرچ كردم ديدم گوگلم همينو ميگه 

اما نميخوام اصلا واژينال بكنم 

حالت تهوعم ميدوني چجوريه؟ بالا نميارم فقط حالتشه

برو سونو نشون میده از ۸ هفته بع بعد سونو شکمی قلب رو نشون میده ، ۶ هفته زوده برای قلب!

يعني الان شكمي ميكنن؟ اينا چرا كفتن نميشه پس 

بعد دكترم ٦ هفتكي كفت قلب تشكيل شده اما نميشه صداشو گذاشت همچين موردي تاخالا شنيديد؟

اینقدر سونوگرافی و اینا نرو ضرر واسه جنین مخصوصا همین استرست درسته یکی از علائم خوب اینه که حالت تهو ...

انشالله 

ولي خب بالا نميارم ها فقط حالتشه 

حتي ببخشيد عوق هم نميزنم 

بعد دكترم ٦ هفتكي كفت قلب تشكيل شده اما نميشه صداشو گذاشت همچين موردي تاخالا شنيديد؟

اره تشکیل شده صدا رو نمیزارن برای هیچ کس نترس بعد هم از هفته ی هفت به بعد همه سونوها شکمیه مگر اینکه ...

مرسي فداتشم
يعني الان شكمي ميكنن؟ اينا چرا كفتن نميشه پس 

مرسي فداتشم يعني الان شكمي ميكنن؟ اينا چرا كفتن نميشه پس بعد دكترم ٦ هفتكي كفت قلب تشكيل شده اما نمي ...

اره دیگه گفتم که برای هیچ کس صدای قلب رو نمیزارن 

دوازده هفته اولین بار میشنوی 

اگر لاغری سونو واژینال هم لازم نیست انجام بدی با شکمی مشخصه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂