2777
2789

کلا بیش از حد به یه چیزی بند می‌کنه ، مثلا گیر داده به طب سنتی که آره طب سنتی عالیه و طب اسلامی هم میگه البته،که طب نوین چرته طب نوین دروغه الکیه من بمیرمم طرفش نمیرم،و خلاصه خیلی بدگویی میکنه و سر هرچیزی هم به من اصرار میکنه بیا توی این طب سنتی ویزیت شو، منم خب بارها بهش گفتم من ترجیحم چیز دیگه ای هست،منتهی هربار اصرار میکنه، کلا میخواد در این موارد حرف بزنه، میخواد این چیزا رو ثابت کنه به من، دیگه دارم قاطی میکنم از دستش، بارها محترمانه گفتم هرکسی نظر خودشو داره،‌کلا خیلی تندرو و افراطی شده و اصلا نمیشه درکنارش قرار بگیری، از نزدیکانم هست و قطع ارتباط ممکن نیست🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بعضی وقتا میخوام سرمو بکوبم تو دیوار از دستش

طب اسلامی سنتی که درسته ولی مصرف مدام بی رویه دارو ها هم در مواردی دچار مشکل میکنه ادم دارو گیاهیم مثل دارو نباید سر خورد مصرف شه بخصوص چوب گیداس اویشن کاکوتی 

اسپند هم خوردنش خوبه اما نه همیشه ،و نباید جویده بشه اسیاب بشه 

منکه با پرهیزات غذایی طب اسلامی سنتی نمیدونم یکین بابا 

من با اون روماتیسمم درمان میکنم روماتیسمی که پزشکا فقط محازش میکنن سرکوب میکنن درد فقط اما طب سنتی درمانش میکنه ولی خوب ۶ ماه طول میکشه اثر کنه ولی اثر میکنه یا ۳ ماه  یه کانالی بود مال استاد فراهانی گوش میدامش اموزشی بود برا شاگرداش چقدددددر خوب بود اصلا دقیق میگفت دارو پزشکی چطور اثر میکنه طب سنتی اینجوری اصلا صحبتاش من نمیتونم بگم کانالشم گم کردم یه ایتا پیدا کردم اما اون نبود لعنتی خیلی خویب بود چون با اموزش میگفت همه چیو میفهمیدی این دارو چرا اثر میکنه 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی چندتا از دکترا روماتیسم که رفتم بهم گفتن فلان چیز که گدمیه و.. بخور یا فلان چیز دونه دونه همونا که طب ینتیا مسگن حتط شوهرمم من میخره میکرد میگفت الکی میگی تا اینکه خودش رفت دکتر یه دکتر دیگه اونم بهش اینا گفت دکتر طب مدرنا

این تاپیک سرچ کن مطالبش بخون من همین تاپیک با کاربری فرشتمم خودم زدم تا افراد بیشاری ببینن توش چند نفر اومدن گفتن روماتیسمم خوب شد 

تاپیک درمان تقریبا قطعی روماتبسم نی نی سایت سرچ کن