2777
2789
عنوان

بنظر شما پسری که

505 بازدید | 55 پست

به نظر شما پسری که ۳ ماه از ازدواجش میگذره و پشیمونه و هیچ علاقه ای به زنش نداره ممکنه در آینده علاقه بوجود بیاد براش؟

آیا این ازدواج ممکنه منجر به طلاق بشه؟

شرایطی واسه یکی از دوستانم پیش اومده خواست از شما بپرسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گرفت دست و پاشو بسته بودن ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

قبل ازدواج علاقه داشت؟؟

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

باید علت پیدا شه خب، قبل از ازدواج راضی بوده الان یه چیزی دیده که پشیمونه باید ببینی اون چیه و درستش ...

قبل ازدواج هم علاقه ای نداشته و فکر می‌کرده بوجود میاد اما بعد ۳ ماه بوجود نیومده

نه اصلا

چرا ازدواج کردن پس؟؟ 

مجبورشون کرده بودن!

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

وا مگه رفته عروسک خریده الان دلشو زده قبلش کور و کر بوده یا مغزش رفته بوده سفر؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت