2777
2789
عنوان

بنظر شما پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 55 پست
قبل ازدواج هم علاقه ای نداشته و فکر می‌کرده بوجود میاد اما بعد ۳ ماه بوجود نیومده

ای بابا، فکر نکنم دیگه درست بشه، تازه اولشه باید شور و اشتیاقش بیشتر باشه تازه کم کم سردترم میشه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنتی بوده ازدواجشون

سنتی بوده ، مجبور نبوده دختر بله بگه که! 

حالا چاره ای جز صبر و تلاش برای زندگیش نداره!

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اره دقیقا بنظرت این ازدواج ممکنه به طلاق منجر بشه؟

اگر مرد دلگرم به زندگی نشه بعد مدتی ، آره!

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بنظرت ممکنه این ازدواج به طلاق منجر شه؟

فکر نکنم، ممکنه عادت کنن به همدیگه یا شاید با بچه دلگرم زندگیش شه ولی عشق و علاقه‌ی زن و شوهری به اون صورت پیدا نمیشه، خانم چطوره؟ حرفای عاشقونه میزنه؟ رفتار لوندی و اینا داره؟

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
وا مگه رفته عروسک خریده الان دلشو زده قبلش کور و کر بوده یا مغزش رفته بوده سفر؟

تو هم ما رو کور کردی خواهر😅

اگر آدمی بر "چرا؟"یِ زندگانیِ خود پاسخی داشته باشد، کم‌وبیش با هر "چگونه؟"ای می‌سازد.

فکر نکنم، ممکنه عادت کنن به همدیگه یا شاید با بچه دلگرم زندگیش شه ولی عشق و علاقه‌ی زن و شوهری به او ...

نه اصلا خانم هیچی بلد نیست 

چیزی که پسر راجع به دختر فکر میکرده غلط از اب در اومده 

فکر کرده بعد ازدواج درست میشه و دوسش داره

دختره از زنانگی چیزی بلد نیست