2777
2789
عنوان

روتین بهداشتتون چیا هست

561 بازدید | 61 پست

این تاپیک رو خواستم بزنم که همه دیگه رو از جزییات ریز و کمک کننده با خبر کنیم 

این روزا یه سریا رو میبینم که به بهداشت فردیشون اهمیت نمیدن دیدم حتی یارو دستشویی میره بیرون که میاد مایع نمیزنه به دستاش حتی یبار از دعنش پرید که خودشو نمیشوره فقط شلنگ اب رو میگیره روش🤢

کاش این تاپیک پربازدیدشه کااااااش 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما از روتینتون بگین که شاید بعضیا یاد بگیرن هستن کسایی که نا اگاه هستن واقعا .حتی ریز ترین و بی اهمبت و نرمال تریناشم بگین که یه سریا یاد بگیرن حتی شاید خود ما هم که خودمون رو تمیز میدونیم یه سری چیزا رو بلند نباشیم پس لطفا دریغ نکنید 😂😂

انقد اینجا کامنت میزارم ک بره توچشم بقیه بیان کمک کنن 😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

یک روز در میون میرم حم م حسابی خودم رو میشورم انگار قراره جای مهمی برم 😂

مسواک و شوینده صبحا و شبا میزنم بعدش آبرسان و مرطوب کننده 

نخ دندان هم آخر شبا استفاده میکنم 

خودم رو خشک میکنم بعد از سرویس که شلوارم بو نگیره 

چهارشنبه هارو گذاشتم واسه اصلاح صورت و ابرو 

بچه ها حتی کوچیکترین موارد رو بگین شاید یکی باشه خیلی خرج بهداشت فردی کنه ولی از کوچیکترین موارد غافل باشه پس حتی کوچیکترین مورد رو بگین

برای حمام

اسکراب درست میکنم 

تو حمام اول بدنمو با لیف و شامپو‌ بدن میشورم

بعد با شامپوی خالی میشورم 

بعدم اسکراب بدن

موهامو اول با ی شامپو کامل میشورم بعد با شامپو بچه میشورم ک موهام بوی بچه بده🤣

صورتمم با شوینده صورتم 

بعد حمام لوسیون میزنم 

مام زیر بغل 

دو پاف عطر 

معمولا هفته ای دو بار حمام طولانی میرم مثلا ۲ ساعت 

دوبار در هفته ام حمام معمولی ک فقط بدنمو بشورم و سرمو 

لباس زیر تو خونه نمیپوشم کلا 

مسواکو روزی دوبار میزنم اگه قهوه بخورم بعدش مسواک میزنم حتما

بالم لب میزنم بوی توت فرنگی میده ک لبامم خوشبو بشه 

حقیقتش لثه هام درد می‌کنه مدتیه مسواک نمی‌زنم 

یک روز درمیون میرم حموم 

و کل بدنمو با شامپو بدن می‌شورم 

اگزما گرفتم می‌خوام دیگه شامپو بدن نزنم اما وسواس نمیزاره 

دستمو که توی دستشویی می‌شورم با دستمال کاغذی شیر آب رو می‌بندم و اگه با دستمال کاغذی نبندم یکبار دیگه دستمو توی آشپزخونه میشورم