2777
2789
عنوان

چگونه بفهمیم گوشی هک شده است

1761 بازدید | 19 پست

به نام خدا.

باسلام.

با توجه به درخواست های کاربران، تو این تاپیک قراره با هم ببینیم که گوشیمو هک شده یا نه و اگر هک شده بود چجوری جلوش رو بگیریم.

پس با من همراه باشید.

مهم ترین نشانه هک شدن گوشی، شنیدن صدای خش خش هنگام مکالمه است.

ولی در کنار اون باید موارد زیر را هم بررسی کرد:

1_شنیده شدن صدای خش خش و یا نویز هنگام مکالمه.

2_مصرف زیاد و بی رویه اینترنت بدون دلیل و توجیه.

3_ضعف باطری و شارژ دهی گوشی.

4_از دیگر نشانه های هک شدن گوشی، می توان به باز شدن سایت های عجیب و غریب در مرورگر گوشی اشاره کرد.

5_نصب برنامه های ناشناخته.

6_کاهش بالقوه سرعت گوشی.

و نکاتی که باید گوش زد کرد:

1_برنامه های مخرب، اغلب مجوز هایی از شما می گیرند که ربطی به فعالیت اصلی شان ندارد، مثلا برنامه ی دفترچه یادداشت از شما مجوز دوربین و قابلیت برقراری تماس را می گیرد.

2_برخی از برنامه های مخرب، ممکن است در پس زمینه اجرا شوند، و به همین دلیل از سرعت عملکرد گوشی کم کنند.

حالا بریم سراغ راه حل ها،

پس با من همراه باشید.

1_استفاده از برنامه AVG Antivirus ا، این یک برنامه قوی برای بررسی وضعیت امنیتی گوشی شما و جلوگیری از مشکلات احتمالی است. برای امنیت بهتر، پیشنهاد ما نصب نسخه پرمیوم این برنامه و حتما از طریق وبسایت فارسروید هست.

2_استفاده از برنامه های Kaspersky موبایل Security ا، بعد از ای وی جی، این دو برنامه قابلیت های بسیار خوبی را در اختیار شما می گذارند، پیشنهاد بنده نصب جداگانه این برنامه هاست.

3_استفاده از برنامه S-Guard، اس-آورد یک اپلیکیشن همه جانبه ضد جاسوسی است که برای اندروید و آی او اس نیز در دسترس است.

4_استفاده از برنامه Malwarebytes Anti-Malware استفاده از تک تک برنامه های شرکت مالوربیتز، می تواند به طور بالقوه دسترسی هکر ها را از گوشی شما قطع کند. پیشنهاد ما استفاده از نسخه پرمیوم این برنامه است.

5_استفاده از برنامه Secure Call برای برقراری تماس صوتی امن، این حقیقتا خاص ترین برنامه این فهرست، پس از ای وی جی هست، اما چه کنیم که ترتیب نگارشی امکان در صدر لیست بودن را به من نداد.

خب اینم از این تاپیک،

امیدوارم مشکلتون حل شده باشه،

ولی اگر بازم مشکل و یا سوالی باقی مانده، در زیر از من و سایر کاربران بپرسید.

نظرتون چیه؟!

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

خاک تو سرت گوشیو منو چرا هک میکنی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

خاک تو سرت گوشیو منو چرا هک میکنی

ببخشید؟!

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید؟!با تشکر.

با اونی بودم که اینکارو میکنه از همین تریبون

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

با اونی بودم که اینکارو میکنه از همین تریبون

آها،

پس گوشیتون هک شده.

با تشکر.

آها،پس گوشیتون هک شده.با تشکر.

آها 

بنظرت چرا 🤔

با تشکر

آها بنظرت چرا 🤔با تشکر

خب خودتون گفتید،

با تشکر.

خب خودتون گفتید،با تشکر.

واقعا 😱

با تشکر .

خدا دوتاتون رو نبخشه با تشکر افتاد رو زبونم

بله بنده تکه کلامم با تشکر هست.

کلا به آقای "با تشکر" معروفم.

با تشکر.

ببخشید ولی کوفت و زهر مار .

چرا؟!

با تشکر.

ببخشید من گاهی این علامت که نشون میده مگان روشن هست حالت ضربه ای اون بالا نمایان میشه البته من همیشه روشنش میزارم ولی دلیل خاصی داره که اینطور میشه بعد میره؟

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
ببخشید من گاهی این علامت که نشون میده مگان روشن هست حالت ضربه ای اون بالا نمایان میشه البته من همیشه ...

باسلام.

میشه یه اسکرین شات ازش بفرستید؟!

با تشکر.

باسلام.میشه یه اسکرین شات ازش بفرستید؟!با تشکر.

الان اینطوری نیس گاهی میشه برای همین اسکرین ندارم ار اون موقع 

اگه از جای دیگه لازم هست بگید

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)