2777
2789

من کلاس و اینا تا قبل کنکورم زیادم رفتم حدودا میشه 6سال پیش ولی تقریبا همه چی یادم‌رفته....

الان دنبال یه جای معتبرم که تا آهر ادامه بدم برای رشتم‌و ارشد نیاز دارم زبانم خیلی قوی باشه....بعضیا میگن برو کلاسای سفیر بعضیا میگن برو کانون...بعضیا میگن کلاسای آیلتسو ثبت نام کن بعضیا کلاسای زبان ارشد برای موسسع هایی که آشنا نیستن و معرفی میکنن...لطفا اگ راهکاری میدونین بگین....

الان بهتره برم مث بقیه زبان آموزا مدرک بگیرم؟ برم آیلتس بخونم؟ یا موسسه های زبان ارشدو شرکت کنم؟ گیج شدم واقعا...

خودم تا الان کانون مدنظرم بوده

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

مهم نیت از کجا فقط شروع کنین

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته خب نمیدونم کدوم بیشتر بدرد من میخوره...میگم یهو وقتمو صرف چیزی نکنم که بیهوده باشع

از اساتیدتون بپرس که کدوم بهتره شاید اونها پیشنهاد جذاب تر و بهتری دلستن

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .