nazanin_ban0o0o مدیر استارتر عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 448 عنوان دوستانی که کلومیفن یا قرص دیگه ای واسه باردار شدن خوردین بیاین دورهم باشیم 276 بازدید | 48 پست سلام دوستان من این سری ک پریود شدم کلومیفن و آمپول hcg زدم ک باردار بشم از روز ۱۴هم قرص دوفاستون خوردم ۱۲دی موعد پریه شماها چی قرص خوردین باردار بودین یا نه؟کسی نتیجه گرفته از این قرصا خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭 1396/10/06 | 20:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_شکولات عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2662 سلام من همون ماه اول مصرف کردم و باردارم البته بدون آمپولدر کنارش قطره ویتاگنوس از 5 تا 21 عادتبرموکریپتین یک چهارم با اینکه اصلا پرولاکتین ام مشکل نداشتروزی دوتا متفورمین خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
مامان_شکولات عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2662 انشالا دامن همتون سبز بشهاما دوستان حتما حتما همسرهاتون هم آزمایش بدنمن همسرم تعداد اسپرمش خیلی کم بود 4 میلیوناما ب لطف خدا بزرگ و دکترش که واقعا تبحر داشت از 4 میلیون شد 91 میلیون خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
سحر_سوگلی عضویت: 1395/05/13 تعداد پست: 1171 سلام من همون ماه اول مصرف کردم و باردارم البته بدون آمپول در کنارش قطره ویتاگنوس از 5 تا 21 عادت ب ... بروموکریپتین اشکالی نداره؟من یه کوچولو پرولاکتینم بالاست.بنظرت مشکلی داره روزی نصف قرص بخورم؟ خدایا شکرت😘😘😘
آینیس عضویت: 1394/02/23 تعداد پست: 8891 دوستان این قرص ها و آمپول ها رو برای همه ميدن یا فقط کسایی که مشکل تنبلی اينا دارن؟
سحر_سوگلی عضویت: 1395/05/13 تعداد پست: 1171 انشالا دامن همتون سبز بشه اما دوستان حتما حتما همسرهاتون هم آزمایش بدن من همسرم تعداد اسپرمش خیلی ... عزیزم عمل کردن؟ خدایا شکرت😘😘😘
مامان_شکولات عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2662 بروموکریپتین اشکالی نداره؟من یه کوچولو پرولاکتینم بالاست.بنظرت مشکلی داره روزی نصف قرص بخورم؟ حتما باید پزشکت بدههمه داروهای من دکتر داد خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
سحر_سوگلی عضویت: 1395/05/13 تعداد پست: 1171 دوستان این قرص ها و آمپول ها رو برای همه ميدن یا فقط کسایی که مشکل تنبلی اينا دارن؟ برا تنبلی.البته همه تنبلیا نه .من خودم خوردم کیست زدم.برای تنبلی متوسط و شدید خوبه خدایا شکرت😘😘😘
مامان_شکولات عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2662 عزیزم عمل کردن؟ نه دارومشکل واریکوسل نداشتن خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
سحر_سوگلی عضویت: 1395/05/13 تعداد پست: 1171 حتما باید پزشکت بده همه داروهای من دکتر داد پزشکم قبلا بهم داد .اما چون دیگه پیشش نمیرم قطع کردم دوباره ازمایش دادم یکم بالا بوذ .دکترمم گفت هم اقدام کن هم این قرص رو بخور عیب نداره خدایا شکرت😘😘😘
آینیس عضویت: 1394/02/23 تعداد پست: 8891 برا تنبلی.البته همه تنبلیا نه .من خودم خوردم کیست زدم.برای تنبلی متوسط و شدید خوبه آها منم ميخواستم اصرار کنم بهم تجویز کنه دکتر تنبلی ندارم پس ضرر هم میکنه برام انگار
nazanin_ban0o0o مدیر استارتر عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 448 حتما باید پزشکت بده همه داروهای من دکتر داد عزیزم ب سلاااامتی خوش ب حالت منم بار اولمه مصرف کردم دعا کن منم باردار باشمچند روز از پری گذشته بود فهمیدی بارداری؟ خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭
آینیس عضویت: 1394/02/23 تعداد پست: 8891 نه دارو مشکل واریکوسل نداشتن عزيزم چقدر طول کشید تا مشکل همسرتون برطرف شد؟
مامان_شکولات عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2662 عزيزم چقدر طول کشید تا مشکل همسرتون برطرف شد؟ دو ماه بعد مصرف دوباره آزمایش داد خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.