2777
2789

سلام من دو دوره قرص لتروزول خوردم چون دکترم تشخیص اشتباه تنبلی تخمدان بهم داده بود که فایده ای هم نداشت و بعد دکترمو عوض کردم و رفتم یه سونوگرافی خوب و فهمیدم خداراشکر مشکلی ندارم و این ماه دکتر جدیدم بهم قرص متفورمین و قرص مدروکسی پروژسترون داده که برای تنظیم قاعدگی هست

اما قرص متفورمین که برای قنده واسم سواله واسه چی بهم داده؟

راستی شوهرمم رفت آزمایش مشکل اسپرم داره 😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ب سلاااامتی خوش ب حالت منم بار اولمه مصرف کردم دعا کن منم باردار باشم چند روز از پری گذشته بو ...

انشالا خودم 11 ماه منتطر بودم درکتون میکنم

یکروز قبل موعد بی بی چک هاله

و آزمایش خون

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
دوستان این قرص ها و آمپول ها رو برای همه ميدن یا فقط کسایی که مشکل تنبلی اينا دارن؟ 

من مشکل تنبلی نداشتم ولی ی ساله اقدامم هنوز باردار نشدم دکتر بهم داد

خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭
برا تنبلی.البته همه تنبلیا نه .من خودم خوردم کیست زدم.برای تنبلی متوسط و شدید خوبه

عزیزم شما لتروزول خوردی کیست در آوردی؟

منم دکتر برام نوشته لتروزول از عوارضش می ترسم بخورم ...البته تنبلی من به گفته دکتر کمه

خدایا مواظب نی نیم باش ....میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید  
دو ماه بعد مصرف دوباره آزمایش داد

دکتر برای شوهر من فقط قرص تقویتی و یه قرص کتوتیفن داده که برای حساسیته مثل اینکه

به نظرتون فایده ای داره؟

استارتر ببخشید سوال پرسیدم تو تاپیکتون 🙏🙏🙏

سلام من دو دوره قرص لتروزول خوردم چون دکترم تشخیص اشتباه تنبلی تخمدان بهم داده بود که فایده ای هم ند ...

متفورمینو شنیدم واسه تنبلی تخمدان و کیست میدن 

دکتر همسر من فرشاد نامداری تو میدون ونک 

اگه لازم داشتین

عالیه

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
انشالا خودم 11 ماه منتطر بودم درکتون میکنم یکروز قبل موعد بی بی چک هاله و آزمایش خون

جدی؟؟؟؟قبل از موعد؟؟؟دکتر ب من گفته تا روز ۳۵ پری صبر کن منم از بس آز دادم و جواب منفی گرفتم میترسم برم زودتر آز بدم از طرفی تا اون موقع هم خیلیییی تو خماری میمونم ب نظرت چیکار کنم؟

آخه من که تنبلی نداشتم پس چرا بهم داده؟

منم نداشتم اما میخوردم