2777
2789
عنوان

خانما باردار بیاین یه لحظه

71 بازدید | 13 پست

من توی اقدامم از دیشب تاحالا دیشب که کلا دلپیچه داشتم یکم کمر درد از امروز صبح همش زیر شکمم احساس سنگینی میکنم همش حس میکنم دستشویی دارم ولی ندارم حس میکنم تخمدانم یکی داره فشار میده آنقدر درد میکنه زیر شکم چجوریه وقتایی  که پریود میشه یه دفعه ازت خون میریزه رحمت یه درد میگیره یا سرفه و عطسه اون حالتیه شکمم تقریبا دو‌هفته کمتر پریود میشم نظرتون چیه ؟شما اینجوری بودین که بعد فهمیدید حامله ایین ؟حتی بلند شدن و نشستن هم برام سخت شده ازیت میشم دسشویی میرم انگار زیر شکمم ۱۰کیلو دسشوییه ولی میرم اصلا یه قطره هم دسشوییم نمیاد همش یه حسی زیر شکمم دارم انگاری ۳روزه دسشویی نرفتم شما چه علائمی داشتید ؟؟ البته من خشکی لب و دهن و سر درد هم داشتم یکم بهتر شده همین شکمم ازیتم میکنه بیشتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا باید بفهمم ؟؟ممکنه برای تخمک گذاریمم باشه ؟

اگه دردت خیلی زیاده و به همه جا زده شاید عفونت باشه بهرحال اینجوری نمیشه تشخیص داد صبر کن اگه ادامه دار بود برو دکتر ولی تکرر ادرار از علائم لانه گزینی و بارداری هست منتهی بری دسشویی ادرارت باید بیاد 

اگه دردت خیلی زیاده و به همه جا زده شاید عفونت باشه بهرحال اینجوری نمیشه تشخیص داد صبر کن اگه ادامه ...

میاد که خیلی کم‌کم میاد هر سری میرم  همه جام نزده که ببین تخمدانام یکم درد میکنه و جای رحمم یکم کلا یه خط زایمان سزارین تصور کن اونجاهام درد میکنن زیر شکمم مثل دقیق درد پریودی 

اگه دردت خیلی زیاده و به همه جا زده شاید عفونت باشه بهرحال اینجوری نمیشه تشخیص داد صبر کن اگه ادامه ...

ولی همش حس دسشویی دارم نمیرم چون میدونم نمیاد کم کم میاد خسته شدم 😂🚶🏼‍♀️