رشتهخوشکار مدیر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 196 عنوان خال جدید روی بدنم دیدم نگرانم بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 72 پست چند وقتییه خال های جدید روی بدنم میبینم رنگشون قهوهای در حد یک یا دو میلی متر هستن سطحشونهم صافه برآمده نیستنکسی توی بزرگ سالی خال جدید روی بدنش دیده تا حالا 🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺 💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم 1403/11/06 | 15:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
diyana75 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 29285 آخرین تاپیک منم ببین ببین اونجوری نیست؟جدیدا سرما نخوردی؟ دست میزنی نرمه ؟؟؟؟ فکر کنم چربی باشه واسه پسرتون
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 196 ۳۵سالشه. ازمایشم داد چیزی نبود بعضیا تولید ملانین تو بدنشون زیاده خال ایجاد میشه. حتی تو پاهاشم زده ... مال من پنج شش تا هستن فکر کنم از شانسم عکسش ارسال نمیشه اذیت کننده نیستن خیلی هم توی چشم نیستن ولی گوگل باعث ترسم شد 🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺 💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم
آراممممم عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 5857 دست میزنی نرمه ؟؟؟؟ فکر کنم چربی باشه واسه پسرتون اره نرمه حرکتم میکنه سرما خورده شدید الان یکم بهتر شده سرما خوردگیش اونم کوچیک شده یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 196 آخرین تاپیک منم ببین ببین اونجوری نیست؟جدیدا سرما نخوردی؟ نگاه کردم نه اینجوری نیست دقیقا مثل خال قهوهای و ریز 🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺 💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 196 اره نرمه حرکتم میکنه سرما خورده شدید الان یکم بهتر شده سرما خوردگیش اونم کوچیک شده فکر کنم غدد لنفاوی باسه موقع سرماخوردگی بزرگ میشه نگران کننده نیست 🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺 💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 196 🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺 💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم
آراممممم عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 5857 فکر کنم غدد لنفاوی باسه موقع سرماخوردگی بزرگ میشه نگران کننده نیست تا الان ندیده بودم بردم شمتخصص اطفال براش آزمایش هون و ادرار نوشت نگران شدمپسرمم سه سالشه خودشو کشت نزاشت خون بگیرن ادرارم که بدتر یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 196 🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺 💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 196 خواهرم کل بدنش پر شده بازو ها و غیره مث کک ومک اینجوری بازو ساق دست و ساق پام داره 🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺 💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم
diyana75 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 29285 اره نرمه حرکتم میکنه سرما خورده شدید الان یکم بهتر شده سرما خوردگیش اونم کوچیک شده چیزی نیست عزیزم نگران نباش
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 196 خواهرم کل بدنش پر شده بازو ها و غیره مث کک ومک عکس اومد 🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺 💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 196 اره من شنیدم توی هر سنی ممکنه خال در بیاری نگران نباش عکس فرستام 🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺 💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم
آراممممم عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 5857 چیزی نیست عزیزم نگران نباش خدا از دهنت بشنوه یه هفتست دارم میمیرم از استرس یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 196 این خاله خطرناکه ب نظرت؟ 🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺 💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم