رشتهخوشکار مدیر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 223 عنوان خال جدید روی بدنم دیدم نگرانم بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 72 پست چند وقتییه خال های جدید روی بدنم میبینم رنگشون قهوهای در حد یک یا دو میلی متر هستن سطحشونهم صافه برآمده نیستنکسی توی بزرگ سالی خال جدید روی بدنش دیده تا حالا ﴿وحشت تنهایی ازهم صحبت بد خوش تر است🍃سر به صحرا می نهم چون عاقلی پیدا شود﴾ 1403/11/06 | 15:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 223 خال قرمز دارمکردم مشکل داشت کبد چرب؟ ﴿وحشت تنهایی ازهم صحبت بد خوش تر است🍃سر به صحرا می نهم چون عاقلی پیدا شود﴾
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 223 کبد چرب؟ مال من قهوهای هستن البته قرمز هم دارم اونا خطرناک نیستن ﴿وحشت تنهایی ازهم صحبت بد خوش تر است🍃سر به صحرا می نهم چون عاقلی پیدا شود﴾
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 223 هروقت این فکر ذهنت اومد حواس خودتو پرت کن یا راجبش تحقیق نکن سعی میکنم اما همیشه شکست میخورم 🥲حتی نمیدونم من حساسم یا واقعا نیازه برم دکتر برای این خال ها ﴿وحشت تنهایی ازهم صحبت بد خوش تر است🍃سر به صحرا می نهم چون عاقلی پیدا شود﴾
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 223 من روزی یه خال درمیارم خیلی زیاد شدن مشکلیم ندارم واقعا 😔چند سالتهگوگل نوشته بود بعد از چهل سالگی نباید خال دربیاری ﴿وحشت تنهایی ازهم صحبت بد خوش تر است🍃سر به صحرا می نهم چون عاقلی پیدا شود﴾
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 223 من روزی یه خال درمیارم خیلی زیاد شدن مشکلیم ندارم عکس ها که گذاشتم رو دیدی ؟مال شما هم اینجوریه ؟ ﴿وحشت تنهایی ازهم صحبت بد خوش تر است🍃سر به صحرا می نهم چون عاقلی پیدا شود﴾
قناریی عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 9939 سعی میکنم اما همیشه شکست میخورم 🥲حتی نمیدونم من حساسم یا واقعا نیازه برم دکتر برای این خال ها برو پیش مشاورت بگو هنوز وسواس باهام شاید دز داروت بیشتر کنه اینطوری داغون میشی به این چیزا فک کنی
nargess632 عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 1414 عکس ها که گذاشتم رو دیدی ؟مال شما هم اینجوریه ؟ نه ندیدم صفحه چنده
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 223 برو پیش مشاورت بگو هنوز وسواس باهام شاید دز داروت بیشتر کنه اینطوری داغون میشی به این چیزا فک کنی روانپزشک میرم الان یک ساله اینجوری شدم قبلا انقدر شدید نبود ﴿وحشت تنهایی ازهم صحبت بد خوش تر است🍃سر به صحرا می نهم چون عاقلی پیدا شود﴾
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 223 نه ندیدم صفحه چنده صفحه ۲ ﴿وحشت تنهایی ازهم صحبت بد خوش تر است🍃سر به صحرا می نهم چون عاقلی پیدا شود﴾
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 223 40 سالمه منم ۴۳ ﴿وحشت تنهایی ازهم صحبت بد خوش تر است🍃سر به صحرا می نهم چون عاقلی پیدا شود﴾
قناریی عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 9939 روانپزشک میرم الان یک ساله اینجوری شدم قبلا انقدر شدید نبود باید خودتم بخودت کمک کنی خودتو بیکار نزاری یا اینکه دکترتو عوض کن
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 223 باید خودتم بخودت کمک کنی خودتو بیکار نزاری یا اینکه دکترتو عوض کن مرسی از راهنماییت 😘 ﴿وحشت تنهایی ازهم صحبت بد خوش تر است🍃سر به صحرا می نهم چون عاقلی پیدا شود﴾