معلمشون نمیگم از چه قومین ولی با اینکه میدونن بجمه ها فارسی نمیتونن حرف بزنن سر خواهرم داد زده که با اولیات بیا چرا لری حرف نمیزنی حتی انشایی که نوشته بود رو پاره کرده که وقتی انداختمت و نمره بهت ندادم فارسی حرف زدن یاد میگیری
آخه این جه رفتاریه داره بچه رو از درس متنفر میکنه همچین معلمی واقعا اعصابم خورد شده
یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم معلوم که باید فارسی حرف بزنه ،اونوقت بلد نیست،پس چرا میره درس فارسی میخونه که نوشتن و خواندن درست فارسی رو یاد بگیره،لحن معلم شاید بد بوده ولی خواهرت هم باید فارسی حرف بزنه
وای از دست معلم هااز همه شون باید یه تست روانشناسی بگیرند و گواهی سلامت صادر کنند بعد بیارن استخدامش ...
آموزش پرورش طی سالها متاسفانه نیروهای آموزش ندیده بسیاری استخدام کرد من تو اقوام و فامیل و محله خودم شاید ده ها مورد آموزش پرورش استخدامی ازسمت نهضت سواد آموزی بدون هیچ آزمونی یا مربیان مهد های قرآنی ...فقط یه محدودی سواد و آموزش کافی دارن اونایی که دانشگاه فرهنگیان خوندن . اونایی که بدون هیچ سهمیه ایی تو آزمون استخدامی قبول شدن