2777
2789
عنوان

معلم خواهرم سرش داد زده لری حرف نزن

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 55 پست
عزیزم معلمشون زبان لری رو متوجه میشن؟

نیفهمه ولی میگه حتما فارسی حرف بزن 

خب بیا به زبون خوش به بچمه بگو عزیزم یاد بگیر جیغ زدن و نمره صفر دادن و پاره مردن دفتر چیه

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای از دست معلم ها

از همه شون باید یه تست روانشناسی بگیرند و گواهی سلامت صادر کنند بعد بیارن استخدامشون کنند.

بعضی وقتها فکر میکنم بچه هامون دستشون گروگان هستند.

واقعا برای آموزش و پرورشمون متاسفم

انشا رو لری نوشته

نه عزیزم نوشتنی بلده حرف زدنی بلد نیست میگه تلفظ و لهجه افتضاحی دارم نمیتونم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

اتفاقا معلما الان به داشتن لحجه تاکید دارنبرو آموزش و پروش پدرش درارن

اتفاقا اینجا خیلی حساسن رو همچین چیزایی قطعا خیلی اذیتش میکنن میگم شاید بچگانه باشه رفتار من مت اون اگه برم 

نیفهمه ولی میگه حتما فارسی حرف بزن خب بیا به زبون خوش به بچمه بگو عزیزم یاد بگیر جیغ زدن و نمره صفر ...

عزیزم احتمالا چون زبون شما رو نمی‌فهمه عصبی شده اما کاملا حق باشماست باید با ملایمت با خواهرتون صحبت می‌کرد 😢

عزیزم معلوم که باید فارسی حرف بزنه ،اونوقت بلد نیست،پس چرا می‌ره درس فارسی میخونه که نوشتن و خواندن درست فارسی رو یاد بگیره،لحن معلم شاید بد بوده ولی خواهرت هم باید فارسی حرف بزنه

برید آموزش پرورش ...گستاخی بعضی معلم ها راه حلی جز شکایت به آموزش پرورش نداره کلاس چندمه؟

هفتم از درس زده سده میگه متنفرم کرده با کاراش فارسی میفهنه و مینویسه ولی بلد نیست تلفظ و اینجا طرفای ما عاذیه

لهجه نشانی از اصالت آدماست

اما واجبه که بچه ها به زبان ملی هم مسلط باشن

چون قرار نیست الی الابد تو همون شهر و قومیت و اجتماع های کوچیک (خونه و مدرسه) گذران عمر کنن

کما اینکه یادگیری در سنین کمتر بسیار آسان تر از یادگیری در بزرگسالی هست

وای از دست معلم هااز همه شون باید یه تست روانشناسی بگیرند و گواهی سلامت صادر کنند بعد بیارن استخدامش ...

آموزش پرورش طی سالها متاسفانه نیروهای آموزش ندیده بسیاری استخدام کرد من تو اقوام و فامیل و محله خودم شاید ده ها مورد آموزش پرورش استخدامی ازسمت نهضت سواد آموزی بدون هیچ آزمونی یا مربیان مهد های قرآنی ...فقط یه محدودی سواد و آموزش کافی دارن اونایی که دانشگاه فرهنگیان خوندن . اونایی که بدون هیچ سهمیه ایی تو آزمون استخدامی قبول شدن

امید آخرین چیزیست که میمیرد