2777
2789
عنوان

معلم خواهرم سرش داد زده لری حرف نزن

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 55 پست

‌کارش درست نبوده که انشاش رو پاره کرده ولی خواهر شما الان هفت ساله داره درس میخونه. دیگه. حتما باید تا الان فارسی رو یاد میگرفت خب.  چرا باید تو کلاس درست به زبون لری حرف بزنه کتابها همه به زبان فارسین اموزشها هم همین طور.   خب زبان ملیمونه باید یاد بگیره دیگه. ماهم ترکیم ولی بچهامون تو مدرسه فارسی صحبت میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متوجهی که خواهرت کلاس هفتم هست تا الان باید روان فارسی صحبت میکرد

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

اول اینکه به حساب اون معلم وحشی برسید اون به کنار 

ولی بچه هفتمه ، کلاس اولی نیست .

الان نتونه فارسی حرف بزنه فردا دانشگاه تهران قبول شد میخواد چیکار کنه ؟

وقتی میتونه فارسی بنویسه پس یعنی حرف زدنشم بلده ، فقط اعتماد به نفس نداره .

روی اعتماد به نفسش کار کنید ببریدش روانشناس 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

خب وقتی نعلم لری بلده همه بچه ها هم لر زبانن چرا لری حرف نزنن بحت اینه آموزش و پرورش باید معلم بومی ...

اگه اینطوریه نباید میفرستادیش مدرسه مثل این میمونه بریم امریکا بگیم نه زبان ما ایرانیه فلان بیسار بحث تحصیل و تحصیلات فرق داره کوتاهی شما بوده بخصوص اگه بخواد بره دانشگاه که هیچ

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
خب معلم وقتی لری بلده و اینجا بزرگ شده چرا بچرو اذیت میکنه یا لااقل با زبون خوش بهش نمیگه اینجا فارس ...

خب عزیز اونجا عادیه این بچه پس فردا میخواد دانشگاه بره شهر دیگه ای باید فارسی یاد بگیره 

خب راست گفته معلمشونکلاس هفتمه کی میخاد یاد بگیره دیگهعوض اینکه مشکل رفع کنید طلبکار معلمیداحتمالا ب ...

عصبانی میخوای نشم وفتی سرش داد زده و دفترشو پاره کرده خب بیجا کرده بچمه از انشا و همون فارسی زده شه کی پاسخگو/ه پول میگیره وظیفشه درست رفتار کنه 

بخاطر همین حرف هم شده حتما میرم آموزش و پرورش 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

خب وقتی نعلم لری بلده همه بچه ها هم لر زبانن چرا لری حرف نزنن بحت اینه آموزش و پرورش باید معلم بومی ...

من خودم لرم و معلمم ام ،آیا چون لرم دانش آموزهام هم لر هستن باید تو مدرسه لری حرف بزنم؟زبا رسمی مدرسه فارسی خواهرتون خیلی نقطه ضعف بدی دارن مردم الان انگلیسی و فرانسه هم بلدن

زبون رسمی کشور فارسیه باید یاد میگرفت از بچگی کوتاهی پدر مادرش بود

فا سی زبون شماست نه ما 

زبونتون برای خودتون عزیزم

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹