2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته چندی؟ بچت چند کیلوعه؟ من تازه رفتم تو 37 هفته هی پیاده روی میکنم هی دوش آب گرم ولی خبری نیست

۳۸ و چند روز هستم وزن بچه تو ۳۷ هفته ۳ کیلیو بود منم اصلا فقط یه سانت بازممم

سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه. باز شدن دهانه رحم برای زایمان طبیعی فرآیندی است که به عوامل مختلفی مثل شرایط بدنی، وضعیت جنین و میزان آمادگی بدن شما بستگی دارد. اگر پیاده‌روی و ورزش به تنهایی موثر نبوده، چند راهکار دیگر ممکن است به تحریک باز شدن دهانه رحم کمک کند، اما حتماً قبل از انجام هر کاری با پزشک خود مشورت کنید:

راهکارهای طبیعی:

1. ماساژ پرینه و تحریک نوک سینه‌ها: این کار ممکن است باعث ترشح هورمون اکسی‌توسین شود که به انقباضات رحمی کمک می‌کند.

2. رابطه زناشویی: در صورتی که پزشک اجازه دهد، اسپرم می‌تواند به نرم شدن دهانه رحم کمک کند.

3. مصرف دمنوش‌های طبیعی: دمنوش برگ تمشک قرمز (Red Raspberry Leaf Tea) ممکن است به تقویت عضلات رحم کمک کند.

4. نشستن روی توپ بارداری: حرکات چرخشی و نشستن روی توپ بارداری می‌تواند به حرکت جنین و فشار روی دهانه رحم کمک کند.

5. طب فشاری یا ماساژ: برخی نقاط بدن (مانند بین انگشت شست و انگشت اشاره) ممکن است به تحریک انقباضات کمک کنند، اما باید توسط متخصص انجام شود.

راهکارهای پزشکی:

اگر روش‌های طبیعی مؤثر نباشند، پزشک ممکن است روش‌های زیر را پیشنهاد دهد:

1. استفاده از ژل پروستاگلاندین: این ژل به نرم کردن دهانه رحم کمک می‌کند.

2. بالون فولی: یک کاتتر کوچک وارد دهانه رحم می‌شود تا با فشار ملایم، آن را باز کند.

3. تزریق اکسی‌توسین (پیتوسین): برای تحریک انقباضات رحم استفاده می‌شود.

نکته مهم:

هر بدن متفاوت است، و ممکن است باز شدن دهانه رحم به زمان بیشتری نیاز داشته باشد. اگر پزشک شما صلاح بداند، زایمان سزارین می‌تواند گزینه ایمن‌تری باشد. مهم‌ترین نکته سلامت شما و فرزندتان است، پس نگرانی‌هایتان را با پزشک خود در میان بگذارید و به توصیه‌های او عمل کنید.

هفته چندی؟ بچت چند کیلوعه؟ من تازه رفتم تو 37 هفته هی پیاده روی میکنم هی دوش آب گرم ولی خبری نیست

۳۷ هفته خیلی زوده ۳۹ به بعد اگه طبیعی میخوای 

۳۷ هفته زایمان زودرس حساب میشه و امکان بستری نوزاد خیلی زیاده