2777
2789

همه ما حق داریم بدونیم بابت خدمات زیبایی چقدر داریم هزینه می‌کنیم! 

اما واقعاً هزینه‌ها منصفانه‌ان؟ 🥺🧐

بیایید با هم چک کنیم.

بَر و رو به شما کمک می‌کنه تا با یک نگاه، قیمت‌های سالن‌های اطرافتون رو مقایسه کنید.💇‍♀️💇🏻

تو این فروم، می‌خواهیم بدون پرده‌پوشی در مورد تعرفه‌ها صحبت کنیم، نظراتتون رو بشنویم و ببینیم کدوم سالن‌ها واقعاً ارزش پولی که می‌پردازیم رو دارن.  

ما همه در کنار هم، می‌توانیم از حقوق مصرف‌کننده‌مون دفاع کنیم و بهترین خدمات رو با بهترین قیمت‌ها پیدا کنیم. 💪

پس همین الان شروع کنیم به بحث و بررسی، و نگذاریم کسی بیش از حد لازم ازمون پول بگیره! 

هزینه و تعرفه خدمات زیبایی آرایشگاه ها رو اینجا ببینید و مقایسه کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم تو سایتتون اینکه قیمت و یه عالمه سالن هست خوبه ولی بنظرم که جا داره سالن های بهتری اضافه بشه ...

سلام و ممنون از نظر شما! 🙏

اگه سالن با کیفیت خاصی تو ذهنتون هست که فکر می‌کنید باید توی لیست ۱۰,۰۰۰ تایی ما باشه، لطفاً اسمش رو به ما بگید.🙏

ما خوشحال می‌شیم فراخوانی برگزار کنیم تا اونها رو به جمع سالن‌های ما دعوت کنیم. با کمک شما می‌تونیم اطمینان حاصل کنیم که فقط بهترین‌ها رو به شما پیشنهاد می‌دهیم. 

باز هم مرسی که وقت گذاشتید و با ما در میان گذاشتید! ❤️

واقعا قیمت هزینه زیبایی خیلی بالا رفته دیگه همه فقط برای یه سری کارا که خوشون داخل خونه نمی تونن انج ...

درک می‌کنم که قیمت‌ها چقدر نگران‌کننده شده. 😟

ما توی بَر و رو تلاش می‌کنیم اطلاعات دقیق و به‌روزی از قیمت‌های سالن‌ها به دست‌تون برسونیم تا بتونید با توجه به بودجه‌تون بهترین انتخاب رو داشته باشید.

اگه پیشنهاد یا تجربه‌ای دارید، خوشحال می‌شم بشنوم!

ممنون که نظرتون رو به اشتراک گذاشتید. ❤️

اون دفعه جوابمو ندادین این جایزه 1میلیون اعتبار رو تا کی فرصت داریم بریم کاش بشه برا عید ازش استفاده ...

قرعه کشی تا دوشنبه تمدید شده

و روز سه شنبه نتایج اعلام خواهد شد

امیدوارم شما یکی از برندگان خوش شانس ما باشید 😊

من اصلا جوابمو بازم نگرفتم اعتبار این یه میلیون تا کیه ؟

هدیه نقدی هست که واریز میشه مستقیم به حسابتون. اعتباری نیست عزیزم

چون ارایشگرا قالتاقن همون ارایشو شینیون معمولیو به اسم عروس پنج برابر میگیرن البته الان چون مثل علف ارایشگاه زدن یکم زبونشونو جمع کردن وگرنه اول ها خدارو بنده نبودن اخم و تخمشونو باید جمع میکردی خدمات بگیری

لطفا آرایشگاه قصر دلربا 

آرایشگاه فرگون بیوتی روهم به آرایشگاه های استان زابل اضافه کنید

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…