2777
2789
عنوان

به نظرتون یه روز میاد

110 بازدید | 15 پست

به نظرتون یه روز میاد که ادما تاوان کاراشونو پس بدن؟ مثلا زن بابایی که به پسر 17 ساله همسرش غذا نمیده و میگه اضافی هستی( نقل شده توسط یکی از کابرا)

و خیلیای دیگه

کاش یه عدالتی باشه

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
اسمش روشه ززززززن بابااااااا

باشه خب

ولی دیو سه سر که نیس اونم ادمه یعنی هی دلش نمیسوزه بگه این بچه بی پناهه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه تاوان میدن ..فمن یعمل مثقال ذره خیر یره و من یعمل مثقال ذره شر یره

امیدوارم خدا واقعا نگذره 

اه مظلوم خیلی سنگینه

باشه خبولی دیو سه سر که نیس اونم ادمه یعنی هی دلش نمیسوزه بگه این بچه بی پناهه؟

ببین من خودم زن بابام با این تفاوت ک این چندین سال حتی ندیدمشون چون با پدرشون خوب نیستن فقط منتظرن بمیره تا ب ارثشون برسن بزرگم هستن ی دختر ی پسر اما اگه هم ی روزی خونه من میومدن مطمنا ک دیگه این رفتار و نمی‌کردم ک گشنگی بکشن.ظالم‌ک نیستم

انسان که هستیم واقعا بعضیا چه دلی دارن همچین کاری میکنن بقران قسم اگر بچه غریبه بیاد خونمون نمیدونم دیگه چیکار کنم که معذب نباشه هرجا یه فیلم غمگین میبینم دلم به درد میاد اخع چطوری بعضیا میتونن ظالم باشن لعنت بهشون نسلشون منقرض شه ایشالا

ببین من خودم زن بابام با این تفاوت ک این چندین سال حتی ندیدمشون چون با پدرشون خوب نیستن فقط منتظرن ب ...

این فرق داره بزرگن و خودشون نمیان 

به خدا دلم کبابه اخه یه بچه 17 ساله خدا ازش نگذره

انسان که هستیم واقعا بعضیا چه دلی دارن همچین کاری میکنن بقران قسم اگر بچه غریبه بیاد خونمون نمیدونم ...

واقعا

به خدا میگفت اون پسره (پسر همسرش) چندشه 

باهاش تو خونه حرف نمیزنم غذا نمیدم بهش میگم اضافیه اخه خدا ازش نگذره

برادرته

نه من زن بابام ماهه خدا ازش راضی باشه 

یکی از کاربرا بود داخل یه تاپیک داشت از پسر شوهرش میگفت