2777
2789
خیلی دوسش دارمخیلی بهش محبت میکنم که هروقت شوهرم میبینه میگه تو داری لوسش می‌کنینمی‌خوام دعوا باشهام ...

ایشالا زندگیتون بهتر بشه

سعی کنین خودتون و شوهرتون هم رو بیشتر درک کنین 

اگه شوهرتون مشکل مالی داری بهتون بگه و شمام کمکش کنین ، زن و شوهر نزدیک ترین آدما به هم هستن توی زندگی ، زن و شوهر باید یک روح تو دوتا کالبد باشن و کمک هم کنن....

بنظرم وقتی کار به دعوا و ....میرسه بنظرم بجا کارشون میلنگه باید درستش کنن...

‌بعدا با لبخند و مهربونی زیاد باهاش صحبت کن ، یطور رفتار کن وقتی پیشت نیست احساس کمبود کنه ، شوهرتونو نمی‌دونم چطوره اخلاقش و چیه ولی تهش تهش دل داره ، انشالا دلش نرم تر میشه و زندگیتون بهتر میشه

من خودم تابستون سر نتایج کنکور خیلی بهم ریخته بودم خیلی لج میکردم با همه بد حرف میزدم و الکی الکی عصبی میشدم...

الان واقعا پشیمونم از کارم خودم نمی‌دونم چم شده بود اونموقع قشنگ دلم سنگ شده بود...

فشار نتایج کنکور و یکی دوتا فشار دیگه اخلاقمو عوض کرده بود...

دقت کنین ببینین شوهرتون فشاری چیزی روش نیست

ایشالا زندگیتون بهتر بشهسعی کنین خودتون و شوهرتون هم رو بیشتر درک کنین اگه شوهرتون مشکل مالی داری به ...

از لحاظ مالی خوبه ولی خیلی همش دنبال پوله

همه زندگیش شده پول 

اصلا اهل حرف زدن و صحبت نیست

تا می‌شینم باهاش حرف بزنم پا میشه می‌ره

اصلا حوصله حرف زدن نداره

همه چیزو می‌ریزه تو خودش یهو منفجر میشه سر من خالی می‌کنه

از سرکار که بیاد سریع تلوزیون و گوشی تنها چیزای زندگیش میشن

حتی هفته ای یکبار هم وقت نداره برا من و بچم 

از زندگی فقط پول درآوردن رو یادگرفته

به من اجازه کار کردن نمی‌ده منم فقط گاهی تو کارگاهش میرم کار میکنم سرش شلوغ باشه اونجا چیزی نمیگه چون کارش شلوغ باشه لنگ من میشه یه چندرغازی هم به من میده که اونم انقدررررر بداخلاقی می‌کنه و قیافه میگیره تا بدم به خودش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا زندگیتون بهتر بشهسعی کنین خودتون و شوهرتون هم رو بیشتر درک کنین اگه شوهرتون مشکل مالی داری به ...

محبت بهش زیاد میکنم

نمی‌دونم چشه هر ماه دو هفته قهره یه هفته تو قیافه یه هفته نهایت معمولی باشه باهام

ولی هروقت نشستم باهاش صحبت کنم که عزیزجان من دوست دارم ولی تو یه کارایی می‌کنی دلم می‌شکنه بهش برمیخوره و قهر می‌کنه دیگه به ادامه حرف نمی‌رسیم 

محبت بهش زیاد میکنمنمی‌دونم چشه هر ماه دو هفته قهره یه هفته تو قیافه یه هفته نهایت معمولی باشه باهام ...

چی بگم ولا اصلا چیزی به ذهنم نمی‌رسه...

خیلی دوست داشتم می‌تونستم به دوتاتون کمک کنم ولی خب چیزی به ذهنم نمی‌رسه...

درستش این بود حرف شوهرتونم بشنوم ببینم حرف حسابش چیه و چرا رفتار می‌کنه...

ولی خب...

چی بگم ولا اصلا چیزی به ذهنم نمی‌رسه...خیلی دوست داشتم می‌تونستم به دوتاتون کمک کنم ولی خب چیزی به ذ ...

آره کاش اونم حرف میزد لااقل بدونم مشکل کجاس دردش چیه

هیچ وقت حرف نمیزنه فقط قهر می‌کنه بعد یکی دو الی سه هفته قهر که میرم منت کشی خوب میشه یه هفته خوبه دوباره قهر ...

به مامانش هم که میگم شما ببین مشکلش با من چیه میگه من ترجیح میدم دخالت نکنم 

آره کاش اونم حرف میزد لااقل بدونم مشکل کجاس دردش چیههیچ وقت حرف نمیزنه فقط قهر می‌کنه بعد یکی دو الی ...

آخه پسرخاتونم بوده 

شناخت کافی نداشتی ازش؟؟

بنظرم چیزی که باید برای همه بیش از یک سال طول بکشه 

نامزدی هست...

میشه حداقل یکم از اخلاق طرف مقابلو فهمید اون مدت

آخه پسرخاتونم بوده شناخت کافی نداشتی ازش؟؟بنظرم چیزی که باید برای همه بیش از یک سال طول بکشه نامزدی ...

رفت و آمدی نداشتیم

اونا خانواده همه پسر دار ماهم دختر مامانم رفت و آمد نمی‌کرد چون اخلاق شوهرخالمم خوب نیست

ما تو دوران عقد هم خیلییییی مشکل داشتیم ولی هی گفتیم بریم سر خونمون خوب میشه

اومدیم سر خونمون همه چی خوب بود تا پنج ماه بعدش دیگه حامله بودم و روحیم حساس شوهرمم به شدت بداخلاق شد و بعدش دیگه هیچی نشد که درست بشه

اولین بار که بهم بی احترامی کرد هم تو همون حاملگیم بود