2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا. کاش اینطور نمی شد. ان شاءالله تکرار نشه .بحث هم پیش اومد با گفتگو حلش کنید نزارید به عصبانی ...

اون این کارو کرد

من سعی کردم باهاش خوب رفتار کنم

ولی انگاری خیلی حرصی بود و عصبانی 

ولی پسرم خیلی پشتم بودسه سالشهدید باباش داره منو میزنه اونم باباشو میزد با اون دستای کوچولوش ....

عزیزم حس قشنگی از پسرت گرفتی اما سعی کن دیگه تکرار نشه چون روان بچت آسیب می بینه با این صحنه و صداها

[QUOTE=369628583]منم بابام پریشب زدمون هنوزم بدن درد دارم پیش مامانم میگم خوبم که فکر و خیال نکنه ولی اون بدتر از من ...[/QUOTE

الهی بمیرم برا دلت

دستم زخم شده

رد دستاش رو صورتم مونده

ولی خب منم تا تونستم زدمش

اون این کارو کردمن سعی کردم باهاش خوب رفتار کنمولی انگاری خیلی حرصی بود و عصبانی

اگه دلیل حرصی شدنش شما نبودی غلط کرده . 

ازش توضیح بخواه بابت کارش و تهدید کن اگه تکرار کنه ال می کنی و بل می کنی و بچت فلان میشه خدا نکرده

عزیزم حس قشنگی از پسرت گرفتی اما سعی کن دیگه تکرار نشه چون روان بچت آسیب می بینه با این صحنه و صداها

منم نمی‌خواستم اینجوری بشه

خیلی نامرده

من با آرامش برخورد میکردم ولی اون همه خونه رو بهم ریخت و فوش میداد

منم عصبانی شدم گفتم واسه ۸۰۰ تومن اینجوری می‌کنی ؟ خیلی فوش داد منم زدمش اونم منو زد

[QUOTE=369628583]منم بابام پریشب زدمون هنوزم بدن درد دارم پیش مامانم میگم خوبم که فکر و خیال نکنه ول ...

🖤عزیزم اگه اخلاقش بده زودتر جدا شو تا پسرت مثل من شبا رو با استرس صبح نکنه💔

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

اگه دلیل حرصی شدنش شما نبودی غلط کرده . ازش توضیح بخواه بابت کارش و تهدید کن اگه تکرار کنه ال می کنی ...

دیگه مهم نیست

دیگه نمی‌خوام باهاش حرف بزنم

حالم یه جوریه که انگاری رو هوام

موقع اذون از خدا خواستم تمومش کنه

وقتی این هفت سال درستش نکرد