2777
2789
عنوان

با ماهی چهار تومن ب نظرتون ی دختر مجرد می‌تونه پس انداز کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 28 پست
تو خیلیییییی کنار بذا ی ماهی ۵۰۰ واسه لباس،ناخن جلی معمولی برو ۳۵۰، کافه و خوراکی ۵۰۰،شارژ و من کارت ...

عزیزم ی کافه رفتن حداقل دویست و پنجاهه ی خوراکی ساده 

خوراکی و کافه همش با هم پونصد نمیشه

منم ۴۵۰۰ میگیرم هم پس انداز میکنم هم طلا میگیرم فقط اینکه من یه مقداری از خرج هام رو خانواده میدن و اینکه خیلی کمتر لباس میخرم من از مهر تا الان لباس بیرون جدید نخریدم 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اهل آرایشِ اغراق آمیز و کاشت ناخن و... این موارد نیستین

اگه اهل خرید لباس بصورت ماهانه نیستین

اگه با مترو تردد میکنین 

اگه اهل رستوران رفتن با دوست و... نیستین

بله که میشه، چرا نشه؟ 

از سکه های کوچیک پارسیان شروع کنین، از دویست هزار تومن به بالا

موفق باشین

اره من شاید اگه این خرجای مضخرف کنکور و علاقه بیش از حدم به لوازم آرایشی بهداشتی نبود میتونستم پس انداز کنم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

عزیزم ی کافه رفتن حداقل دویست و پنجاهه ی خوراکی ساده خوراکی و کافه همش با هم پونصد نمیشه

شما اینجا بهترین خالت در نظر میگیرید تو بهترین جا،

تو دنیای واقعی همه دنبال جای به صرفه تریم و معمولی،مخصوصا کاسه کسی که پس انداز میکنه.. یه قهوه متوسط ۸۰ تومن با کیک ۱۳۰، ماهیت دوبار که بیشتره نمیره؟یا هر روز باید بریم کافه؟متوسط یه خوراکی ام سی تومن مگه ماهیت چن بار چیپس و پفک میخوره

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

بستگی به خرج های اون شخص داره

مثلا یه نفر ماشین داره؛ هزینه تعمیر و بیمه و ..‌. هم خانوادش میدن. خب اینطوری خرج رفت و آمد نداره

یه نفر ماشین نداره و هر روز باید بره سرکار؛ ممکنه اون مسیر رو نتونه با اتوبوس و .‌‌‌‌.‌. بره. هر روز باید هزینه تاکسی بده هزینه اش بالا میره

یکی اهل کافه و رستوران هست. یکی نه

یکی یه خرج خاصی داره. مثلا هر ماه لیزر . یا مزو مو . خب خرجش بالاتره

و....

دیگه هرکس خودش باید بشینه حساب کتاب کنه ببینه هزینه هاش چطوریه؛ میتونه پس انداز کنه یا نه

ولی بهترین روش اینه که همون اول که پول به حسابش اومد؛ اون عددی رو که به عنوان پس انداز بهش رسیده؛ جدا کنه و به حساب دیگه بفرسته تا خرج نشه

شما اینجا بهترین خالت در نظر میگیرید تو بهترین جا،تو دنیای واقعی همه دنبال جای به صرفه تریم و معمولی ...

والا تو تهران جای معمولی میرم کافه ۲۰۰یا ۲۵۰حداقل هر نفره

قیمتا بسته به شهر متفاوته

والا تو تهران جای معمولی میرم کافه ۲۰۰یا ۲۵۰حداقل هر نفرهقیمتا بسته به شهر متفاوته

مام مشهدیم کم از تهران نیست قیمتا خیلی تفاوت ندارن..

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

مام مشهدیم کم از تهران نیست قیمتا خیلی تفاوت ندارن..

مشهدی های عزیز که کلا با یقیه شهرا لجن یه غیر استانی پیدا کنن قیمتا رو سه برابر حساب میکنن به بهانه شهر توریستی

راجع خودتون خودتون باید نظر بدید من زبانم قاصره😂😂 

مشهدی های عزیز که کلا با یقیه شهرا لجن یه غیر استانی پیدا کنن قیمتا رو سه برابر حساب میکنن به بهانه ...

نه خواهش میکنم من که فروشنده نیستم دیگه مشهدم شهر زائری زائر زیاده واسه همین اسم بد در کرده وگرنه متاسفانه ایرانی جماعت همینه، آب ندیدن وگرنه آب بازی دوس دارن😂

اخه مسیری که اسنپ با۶۰برد ماشین شخصی میگه ۲۵۰😂

اسنپ همیشه بصرفه تره

ولی شاید 

من دور و برم بازاری ندارم بدونم شایدم اینطوری باشن😅😅😅