2777
2789
عنوان

یه فامیل نزدیک داریم کههه

119 بازدید | 17 پست

دو هفته یه بار از تهران میاد شهرستان

بعد خودش شهرستان خونه داره

هر روز شام و ناهار میره خونه یکی

یکیشونم ماییم .

واقعا خسته شدیم فک کن هزینه میوه و شام تا۱۵۰۰میره شایدم بیشتر

مهمون حبیب خداست ولی نه دو هفته یکبار😕

یه دختر لوس و رومخم دارن که از منم بزرگتره به شدت ازش بدم میاد

تحملش واقعا ۲دیقه هم سخته🤧

فک کن هوا نزدیک تاریک شدنه میان خونمون تا ۲شبم نمیرن

موقع سفره جمع کردن و ظرف شستن یه تعارفم نمیزنن😐😐

بعد میگن بیاااا دیگههه چیکار میکنی؟😐😐

فامیل خیلی نزدیکه

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم
هرکی میخواد باشه دفعه ی بعد جواب ندین

از کجا بدونیم اونه🙁🙁

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درشو باز نکنین،مثلا خونه نیستین،یا وقتی میدونین دارن میان از خونه بزنین بیرون،تنها راهش اینه ،

یه بار زدیم بیرون فرداش اومد گفت دیشب اومدیم خونه نبودین😑

ایفون تصویری

تصویری نیست

شماهم برید خونش دوروز بمونید

بابام خوشش نمیاد😂

پذیرایی ساده بکنید

فردا میره میگه رفتم خونه فلانی اینجوری بود

رفته بودن خونه فامیلمون میوه هاش کوچیک بودن پرتقال بودفک کنم دخترشون میگفت میوه هاش خیلی ریز بودن😑😑رومخخخخخه

وقتی میان تحویل نگیرید بابات بره بیرون مامانت خودشو بزنه بی حالی بچه ها برن تو اتاق بعد املت بدید

ایده خوبی بوددد مرسیی