2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندوق طلا چند گرمی هست 

پنج تومن مگه قسطش نیست 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

صندوق طلا رو با مقدار پول میتونی بخریمنم اطلاعات کافی ندارم

وای اینکار نکن به ضررت هست باید مقدار طلا مشخص کنه 

نه با پول بذار شرایط صندوق طلای یکی از دوستام بذارم 

درستش اینه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بزن نت اول اسامی صندوقها رو لیست کن بعد ببین کدوما پشتوانه بهتری دارن و حباب کمتر نظرات رو هم در مورد صندوقها ببین و خودت انتخاب کن   هیچ کس صندوق خاصی رو توصیه نمیکنه  فقط اینو بگم بعد گرونی طلا چند تا صندوق پر حباب و الکی وارد بازار شده منظورم از الکی و حباب یعنی یهو ریزش زیاد دارن سعی کن از قدیمی‌ها اونکه سود و بازده بهتری داره رو بخری 

من 12 تومن دارمدیشب شوهرم میگفت برو نقره بخرگویا 2 ساله قیمت نقره یه جا موندهمیگفت بخر بذار کنارعصری ...

منظور از نقره زینتی نیست نرید زینتی بخرید پولتون حروم بشه،

منظور شمش یا ساچمه نقره اس از جای مطمئن بخرید، تا 3 4 سال دیگه نگه دارید حداقل‌ 7 8 برابر رشد میکنه حتی بیشتر از طلا

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
اطلاع دارید کجا می‌فروشن؟

نه متأسفانه جای مطمئن نمیشناسم 

چند وقت پیش از یه پیج آدرس گرفتم اما چون هیچ شناختی ندارم نمیدونم مطمئن هستن یا نه

اما شما از هرجا خرید کردید اول از همه ساچمه مطمئن تره چون کوچکتر هستن درصد ناخالصیو تقلب توش خیلی کمتره بعدش شمش، این مواردو حواستون باشه 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
ممنونم

خواهش میکنم