zwreee مدیر استارتر عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 669 عنوان برادر شوهرم و جاریم میخان عید برن خونه خودشون من نمیخام برم مراسمشون 132 بازدید | 4 پست انقد جاریم دروغمو و اشغاله که اذیتم کرده من نمیخام برم عروسیشون شوهرمو میفرستم چون داداششه ولی من نمیرم خانوما هر چی از اشغال بودنش بگم کمه همه اونو شناختن نظرتون چیه ؟ برم یا ن هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات میرسه و نرمال رفتار خواهم کرد... 1403/11/06 | 09:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zwreee مدیر استارتر عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 669 عروسی برادر شوهرته نری زشتهحالا یه شب تحملش کن ب خدا خیلی خرابه اصلا نمیتونم دلمو راضی کنم بره شوهرمو میفرستم ولی خودم ن هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات میرسه و نرمال رفتار خواهم کرد...
imhanam عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 3971 ب خدا خیلی خرابه اصلا نمیتونم دلمو راضی کنم بره شوهرمو میفرستم ولی خودم ن خانواده شوهرت ناراحت نمیشن نری؟بقیه نمیگن چرا عروستون نیومده جدا از اینکه عروسی جاریت باشه عروسی برادر شوهرته
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17633 ب خدا خیلی خرابه اصلا نمیتونم دلمو راضی کنم بره شوهرمو میفرستم ولی خودم ن بعد پشت سر تو حرف میزنن ی شب و تحمل کن ی جا بشین فقط تماشا 🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون