2777
2789

مجدد خودش گفت بهم برگشتيم چقدرم اصرار ميكرد كه ببينيم هم و ولي چند روز شد ٣ تا پيام دادم جواب نداد بهش پيام دادم گفتم من علاف تو نيستم كه جواب نميدي گفتم بجاي اين مسخره بازيا رك بيا به خودم هر چي هست بگو گفتم اگه ميخواي با من باشي بگو اگرم نميخواي به سلامت ولي هر چي هست رك به خودم بگو گفتم با جواب ندادنت فقط الكي ذهنم درگير ميشه كه نكنه اتفاق بدي برات افتاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش ميگم كاش بجاي پيام زنگ ميزدم اوفف چون ادم چت كردن نيست هميشه هم تو رابطه زنگ ميزد اهل پيام نبود

خب زنگ میزدی

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

خيلي اشتباه كردم بايد زنگ ميزدمديشبم يه استوري گذاشت كه قمار كردم كل خوشيامو

پیامتو پاک کن اگه‌نخونده

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

خيلي اشتباه كردم بايد زنگ ميزدمديشبم يه استوري گذاشت كه قمار كردم كل خوشيامو

چند سالشه؟ خب رابطه تون در چه حد بود

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

چند سالشه؟ خب رابطه تون در چه حد بود

همه چي عالي بود شبش زنگ زد خودش كلي قربون صدقم رفت فرداش چت كرديم من بيحال بودم گفت عشقم برو دكتر من دل ندارم بيحال ببيننت بعد گفت دلم برا عطرت برا صورت ماهت يذره شده زود تر بيام ببينمت اخرين پيام اين بود. بعد اين ديگه پيامي نداد و٣ تا پيامم دادم جواب ندادد 

اشتباهم اين بود كه زنگ نزدم براش بايد زنگ ميزدمم 

همه چي عالي بود شبش زنگ زد خودش كلي قربون صدقم رفت فرداش چت كرديم من بيحال بودم گفت عشقم برو دكتر من ...

چند سالشه اسی

تحمل کن هنوز سنش کمه. مشکلی داره که نتوانسته بگه

من الان اعصابم خورده كه چرا زنگ نزدم بجاي پيام 

ميخواستم زنگ بزنم گفت ١١ شبه شايد پيش خانوادش باشه نتونه جواب بدهه اوفف همش اشتباه ميكنم صبر ندارم صبر ميكردم فردا زنگ ميزدم مگه چي ميشد

ديشبم استوري گذاشت قمار كردم كل خوشيامو ،،، نميدونم چشه اين

من الان اعصابم خورده كه چرا زنگ نزدم بجاي پيام ميخواستم زنگ بزنم گفت ١١ شبه شايد پيش خانوادش باشه نت ...

عزیز جان. خود خوری نکن فحش که ندادی. تحمل کن میاد بهت زنگ میزنه