2777
2789
عنوان

بیاید یه چیز معجزه وار بهتون بگم

456 بازدید | 30 پست

دوستان من یه خواسته تقریبا محال داشتم که امکان نشدنش ۹۹ درصد بود. حتی اینجا تاپیک زدم که حتی اون دوران به خودکشی فکر کردم و مشکلم داره دیوونم میکنه.

توی اینستا یه پیجی بود برنامه زندگی پس از زندگی رو از  قسمت هایی از این برنامه رو یک دقیقه ای میذاشت.من این برنامه رو در حد توی نت دیدم و خودم مستقیم از تلوزیون ندیده بودم.اونجا یه خانمی تجربه اش رو گفت که در اون عالم به من گفتند دعای معراج ،مرده رو زنده میکنه.

من شروع کردم به خوندن سوره مبارکه یس

و حدیث شریف کسا و همچنین دعای معراج به مدت چهل شب.

با خلوص نیت و توجه کامل

توی این مدت هم برای امام زمان نامه توی دفتر خاطراتم مینوشتم و میدونستم که ایشون صدامو میشنوه و از ایشون و حضرت زهرا(س) کمک خواستم و درد و دل کردم واسطه بشن پیش خدا.خواسته من ۹۹ درصد امکان نشدن داشت.با این وجود من تمام توکلم به خدا بود از تمام وجودم.و میدونستم برای اون کاری نداره.

هنوز ختم پایان نرسیده بود و نصفه بود درست یک روز حین خوندن حدیث کسا بودم در عین ناباوری که بهم زنگ زدند و خبر دادن که مشکلم حل شد.

وظیفه دونستم بگم‌ خدا میفرمایید بخوانید تا اجابت کنم و اینکه نا امید نشید از رحمت خدا

خدا خیرت بده

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر سه رو هر شب میخوندم.و اینکه نمازهام اول وقت

من نمازمو قطع کردم دقیقا از روزی که اون ترکم کرد و رفت 

بخونم برمیگرده ؟

حالم خیلی بده پنج ماه گذشت این عشق از دلم نرفت 

من نمازمو قطع کردم دقیقا از روزی که اون ترکم کرد و رفت بخونم برمیگرده ؟حالم خیلی بده پنج ماه گذشت ای ...

نه صرفا

ولی امیدوارم ک برگرده 

امیدوارم دلت آروم بگیره

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️