2777
2789
عنوان

بیاید یه چیز معجزه وار بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 30 پست

منم دقیق یه خاسته ک چه عرض کنم یه روءیا داشتتم بخداااااااا...فقط لفظی  از همه  کمک خواستم یادمه دقیق دو هفته پیش از حضرت زهرا زیییییاد خواستم گفتم شما معجزه کنید برام ..به خودش قسم رویای من و ارزوی پونزده ساله منو براورده کرد عجیییییب..ده دوازده روزه الان

سکوتم را به باران هدیه کردم ..

خوشحال شدمشکرررحاجتتون در چ زمینه ای بود؟لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم

حاجتم مالی نبود،یه چیزی بود نشدنی.اون روزا انقدر حالم خوب بود و درد ودل میکردم با خدا که یه حس عجیبی داشت‌سه روز قبلش یه ارامشی داشتم میدونستم دیگه حل میشه.همه فکر میکردند مسکن خوردم ولی من حال دلم خوب شده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمازمو قطع کردم دقیقا از روزی که اون ترکم کرد و رفت بخونم برمیگرده ؟حالم خیلی بده پنج ماه گذشت ای ...

اگه رابطه حرام بوده فک نکنم با نماز و دعا بشه کاری کرد.. 

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️

اگه رابطه حرام بوده فک نکنم با نماز و دعا بشه کاری کرد..

بوده و من خیلی اشتباه کردم 

اما دلم موند همونجا 

می‌دونم خدا خیرمو میخواست که تموم شد 

امیدوارم اگه تو آیندم نیست مهرش از دلم بره 

حاجتم مالی نبود،یه چیزی بود نشدنی.اون روزا انقدر حالم خوب بود و درد ودل میکردم با خدا که یه حس عجیبی ...

😘🥺 حالتو خریدارم 

دعا کن انشالله منم به حاجتام برسم و دلم شاد شه انشالله 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
بوده و من خیلی اشتباه کردم اما دلم موند همونجا می‌دونم خدا خیرمو میخواست که تموم شد امیدوارم اگه تو ...

اون فقط ی وابستگیع سادس بگذره یادت میره نترس 

چرا پس برا من نمیشه..زجه میزنم دیگ ..لطفا ی صلوات بفرستین برام حاجتمو‌بگیرم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

پنج ماه گذشتفقط یه هفته باهاش بودم نمیشه گفت وابستگی حتی نمیدونم میشه گفت عشق یا نه ولی نمیدونم چرا ...

ازدواج کنی اصلا فکرم بهش نمیکنی 😕

تو چطور ی هفته ای عاشق شدی:/ بعضیا هستن پنج سال باهمن بعد کات میکنن اصن براشون مهم نی