2777
2789
عنوان

پسرم دوسالشه حرف نمیزنه

257 بازدید | 18 پست

سلام پسرم دوسالشه حرف نمیزنه فقط گه گاهی اونم کم بَ بَ از خودش درمیاره میگه زودم قط میکنه باهاش تکرار میکنم یا میبینم خودش میگه بَ بَ منم باهاش تکرار میکنم که بگه زود اونم قط میکنه میگم بیا غذا بخور نمیفهمه وقتی تودستم غذا میبینه میفهمه میاد غذا بخوره یدونم کار خطرناک میکنه میدوم سمتش میگم هی یدونم اونو میفهمه با خنده فرار میکنه مثلا بگم بیا بشین یا فلان چیزو بکن نمیفهمه تو  و خدا کسی تجربه ای داشته کمکم کنه تا بلکه آروم بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر کادر درمانی بعد یه شربت امگا موس ادونسیس بزن نت مشابه پیدا کن بده بخوره من یه دونه دادم زبونش باز شد بچه که ضعیف باشه همینه نکران نباش تقویت کن براش شعر بخونه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
درک ازمحیطش چطوره ،واکنشش به خطر،گرماسرماماشین خیابون ،اسباب بازی؟؟

باباش از بیرون میاد صدای کفشش و از پله ها که میاد میشنوه سمت درو نگاه میکنه گرما و سرما هم میفمه سردش باشه یا گرمش گریه میکنه میفهمم خطر هم کم و بیش میفمه ماشین و دوست داره با اسب بابازی هم کم وبیش بازی میکنه

پسرم تا ۴ سالگیش چندتا کلمه میگفت هرچی میدیدم اسمشو واضح میگفتم و تلویزیون کارتون نگاه میکرد فارسی میحرفید باهامون 

ماترکی میگفتیم اون فارسی جواب میداد الان بلبله هم فارسی میفهمه هم ترکی 

فارسی رو خودش یاد گرفت ما فارسی صحبت  نمیکردیم 

باباش از بیرون میاد صدای کفشش و از پله ها که میاد میشنوه سمت درو نگاه میکنه گرما و سرما هم میفمه سرد ...

پسر دیر زبون باز میکنه ول کن ازادش بزار  بازی کن قایم شو صداش کن پیدات کنه کلمه های راحتم تکرار کن براش بزار تو گوشی بشنوه کلمه هارو یاد بگیره