الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه تازه زایمان نکردم از شوهرم هم ۴ سالی هس جداشدم تنهام بابچم مادر هم ندارم اختلال شخصیت مرزی هم دار ...
نه بابا این طوریام نیست ،خودتو دوست داشته باش ،صد درصد اگه اراده کنی همه چیز درست میشه،استاد روانشناسی مون میگفت هیچ آدم معمولی وجود ندارن که روح و روانش مشکل نداشته باشه همه ما مشکل داریم ولی بعضی ها خودشون متوجه نیستن اصلا که خیلی بده .همین که مشکلاتت می دونی یعنی نصف بیشتر راه رفتی و می تونی حلش کنی .مطمئن باش هر آدمی توان تغییر داره
این روزا پرخوری عصبی هم گرفتم منی ک ب زور ۶۰ کیلوبودم شدم نزدیک ۹۰ تاپیکای قبلموبخون...اصن رو هیچ چی ...
عزیزم باید کمک بگیری، کمک گرفتن خجالت نداره، لطفا اگه امکانشو داری اولویتتو بذار که یه روانشناس خوب در کنار دارو درمانی پیدا کنی، خواهش میکنم مواظب خودت باش