2777
2789

لیزر 😃

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
به باسن ژل بزنی بعد باز ترمیم ایناداره؟ژلهفاسد نمیشع

چرا فاسد بشه میشه بافت بدن مگ کسی صورت ژل میزنه فاسد میشه هیالورنیک اسید هستن سازگار بدن 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویلا ساختمماشینخیلی دوس دارم بینیمو عمل کنم ولی نمیدونم اول فکر بچه اوردن باشم یاعمل بینی..

بینیتوعمل کن بابچه کوچیک نمیتونی عمل کنی دستشم بخوره ب دماغت کج میشه😆

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چرا فاسد بشه میشه بافت بدن مگ کسی صورت ژل میزنه فاسد میشه هیالورنیک اسید هستن سازگار بدن

خب بعد چندوقت پیش میادجذب بشه این همه پول هم آدم بده

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
وای آرزومه چقد دادی خیلی لذت بردی درسته

بله خیلی عالی بود

کلا سفرش برامون سه روزه ۱۵۰ هزینه داشت

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
ارع خب ولی بااین تورم خونه و ماشین دیگه جزو آرزوهامون بحساب میاد🤣🤦‍♀️

اره درسته ولی خب حتی آدمای خسیس هم تلاش می‌کنن برا ماشین خونه .بنظرم خرج لاکچری یعنی یچیزی که واجب نیست ولی براش خرج می‌کنی 

بله خیلی عالی بودکلا سفرش برامون سه روزه ۱۵۰ هزینه داشت

من خیلی شادمهر دوس دارم اون سری سایت گفتم یکی گفت خاکبرسرت که ارزوته بری کنسرت شادمهر😑

اره درسته ولی خب حتی آدمای خسیس هم تلاش می‌کنن برا ماشین خونه .بنظرم خرج لاکچری یعنی یچیزی که واجب ن ...

ارع درسته گلم

من خودم یبار سرع لباس خرج‌کردم

یبارم دلم هوس جوجه و کباب و پیتزا کرده بود

هر سه تاشونو باهم سفارش دادم🤣🤦‍♀️

متاهل🧸

من خیلی شادمهر دوس دارم اون سری سایت گفتم یکی گفت خاکبرسرت که ارزوته بری کنسرت شادمهر😑

خاک توسرخودش

چقدر بی ادب

نمی‌دونم فعلن دو ماه زدم شرایط عملای دیگ رو نداشتم

انشالله که بمونه برات 😅😆😆

😐😐😐😐😐😐😐😐

سی اسفند هم کنسرت داره استانبول 

پنج فروردین هم آنتالیا

کلا جو کنسرتش خیلی باحاله

خیلی بارکنسرت های ایران فرق داره

من ماه بعدش رفتم کنسرت بهنام با نی انگار دیگه به چشمم نیومد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

توقعم رفت بالا

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️