2777
2789
موتور خریدی واقعااااا مبارکت باشه چه حسی دارههههه🥲🤣خیلی دلم میخواد یبار بتونم برونمممم ولی اصلا نم ...

آرههه،حال میده حالللل😁🫰🏻

یه نامردی خط انداخته بود روش، به ضررفروختم به برادرشوهرم، راضی نبودم، ازشانس دزد اومد ازونم زد😐😅😅😅💔

نمدونم الآن تهنایی کجایه🥹

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور از جونت گلماز چیزی که داری لذت ببر برات مهم نباشه مال دنیا میاد و میره😃

من آخه خیلی طلا الکی به فنا دادم دلم میسوزه چون الان اگه داشتم ماشین که هیچی شاید باهاش میتونستم خونه بخرم 🥲

در این حد نسبت به طلا بی اهمیت و بی تفاوت بودم که ۱۷ سالم بود یه دستبند و یه انگشتر گم کردم که الان قیمتش حداقل ۷۰ الی ۱۰۰ میلیون میشد 😐 بعد جالبه خیلی هم دنبالش نگشتم اصلا ببینم کجاست😑🤦‍♀️🙄

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

🤣🤦‍♀️من یبار رفتم لباس بخرم بعد فروشنده گفت ۱۵۰۰موقع کارت کشیدن ۲۵۰۰کشید😑🥲بهش گفتم مگه نگفتی این ...

چرا گذاشتی بندازه پس میدادی من اگه می‌بودم میگفتم نخیر شرمنده 

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
ویلا ساختمماشینخیلی دوس دارم بینیمو عمل کنم ولی نمیدونم اول فکر بچه اوردن باشم یاعمل بینی..

بعد بچه خیلی سخته نباید بغلش کنی یکی باید مواظبش باشه و...شیردهی اینا نمیشه

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

صد ملیون دادم به باسنم ژل زدم 😅پشیمون نیستم پول خودمه دوس داشتم

به باسن ژل بزنی بعد باز ترمیم ایناداره؟ژلهفاسد نمیشع

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
چرا گذاشتی بندازه پس میدادی من اگه می‌بودم میگفتم نخیر شرمنده

دیگه کشیده بود 

رسیدشو داد نگاه کردم دیدم ۲۵۰۰کشیده

خیلی اعصابم خورد شد از طرفی خب لباسم خیلی چشممو گرفته بود گفتم فدای سرم

بخدا اگه همون اول میگفت این قیمته مشکل نداشتم بیشتر ازاین آدم میسوزه که خر فرضت میکنن

متاهل🧸