2777
2789
قسطی که حتما روش حساب میکنم تا الان همین که موفق شدم یه نفر رو مغزش رو تیلیت کنم ازدواج کنم خیلی هنر ...

😂😂 ما فامیلمون لوازم خونگی داره اگه شهر ما بودی میگفتم بهت قسطی بده بدون کارمزد ولی دوریم

قیمتایی هم که برات گفتم چون خودم هر ماه دو سه بار میرم بازار و تو مغازش کمی فروشندگی میکنم دستمه

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

آره یکی دوماه طول میکشه نهایت 3ماهمن داداشم زیر سه ماه گرفت خالمم که دوماهه گرفت همین تازگی ها ازدوا ...

میدونی پول رهن خونه هم حداقل یه تومن میشه 

اجاره ها خیلی بالا هست 

یه خونه کوچیک ۲۰ تومن اجارشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قسطی که حتما روش حساب میکنم تا الان همین که موفق شدم یه نفر رو مغزش رو تیلیت کنم ازدواج کنم خیلی هنر ...

انشاالله که کارت و بارت درست میشه 

مجبور نیستی همه چی درجه یک باشه یا مثلا فرش دستباف بگیری

بجای چنددست چینی و ظرف غذا خوری میتونی آکروپال بگیری ،انشالله بعدا سرخونه و زندگیت اضافه میکنی 

یه نکته تو سایت  لوازم خونگی میزارن قیمت لوازم دکوری خیلی بهتر از بازاره 

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

من فرش ماشینی هم بردم ....خودم دستباف اصلا دوست نداشتم....حتی پهن نکردم با این بازم شوهرم اصرار کرد ...

فرش دستباف به شدت خونه رو گرم میکنه مناسب مناطق سردسیریه اگه مناطق گرم سیر باشید به درد نمیخوره

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

همسرتون به شما زور کرد که خودتون بخرین یا خودشون البته فضولی نباشه ، وضع همسرتون خوبه که اینقدر ازتو ...

دیگه بیخیال شو دیگه 

چیکار داری به اینا اخه

جارو برقی و بعضی چیزا رو جدا حساب کردم منظورم از لوازم برقی مثلا همزن برقی و فربرقی و ... بود میشه ج ...

الانم  میشه چندقلم ایرانی خوب خرید 

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

همسرتون به شما زور کرد که خودتون بخرین یا خودشون البته فضولی نباشه ، وضع همسرتون خوبه که اینقدر ازتو ...

والا ما رسممون فرش ماشینی بود ولی اون هی گفت نه رسم ما دستبافت اینا منم بردم....اما اصلا باز نکردم و نمیکنم مال خودمو 

نه گازمو باز کردم چون گاز سر خود داره خونه نه فرش های دستبافت رو ....خودش چند روز پیش رفت فرش دست بافت خرید .هرچی خواست وسایل منو باز کنه نزاشتم 

فرش دستباف به شدت خونه رو گرم میکنه مناسب مناطق سردسیریه اگه مناطق گرم سیر باشید به درد نمیخوره

اره ولی من حس قدیمی بودن نصبت بهش دارم...الان خونه هام ماشینی هست ولی با این خال خیلی بیشتر دوستشون دارم.چون خونه بابامم ماشینی بود عادت ب دستباف ندارم نمیتونم ارتباط بگیرم 

والا ما رسممون فرش ماشینی بود ولی اون هی گفت نه رسم ما دستبافت اینا منم بردم....اما اصلا باز نکردم و ...

خوب کردین نزارین بهتون زور بگه ازدواج اسمش روشه زندگی مشترک نباید تنها گردن شما بوده باشه

....
چه سایتی؟

من اینجا اشنا بود حضوری خریدم،ولی تو اینستا هستن که فروش حضوری هم دارن ،یا سایت دارن میشه اعتماد کرد 

با سلامم خوبه تا جنس تحویل نگیری پول به فروشنده نمیدن