2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولی اینجوری حساب کن : 

یخچال 20 تومن

تلویزیون 50 اینچ 30 تومن

گاز 10 تومن

فرش دوتا شش متری حالا 18 تومن

مبل بخای متوسطش 15 تومن

لوازم برقی اشپزخونه تقریبا 15 تومن

ظرفشویی 20 تومن

جاروبرقی 10 تومن 

لباسشویی 30 تومن

لوازم اشپزخونه خیلی کم بگیریم 15 تومن

جمعش نزدیک 200 شد فکر کنم

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

یخچال 20تومنی حالا از کجا پیدا کنهیا لوازم برقی 15تومن مگه داریم

یخچال 20 تومنی برند ایرانی امرسان میتونی بخری خیلی بهتر از الجی های زیرزمینی هست که 50 تومن میدن سر یکسال خراب میشه

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

نه عزیزم ما فقیریم خونه اجاره ای ۲ میلیارد نمیشه جهاز داد

ببین عزیزم الان همه جور وسایل هست یخچال هست ۴۰تومن یخچال هست دویست میلیون هر کس اندازه وسعش جهیزیه می‌خره قرار نیست که وسیله شریک عمرت باشه که الان سرویس پذیرایی هست ۵ملیون سرویس پذیرایی هست صدمیلیون  اندازه جیبت پول خرج کن