2777
2789
یخچال 20تومنی حالا از کجا پیدا کنهیا لوازم برقی 15تومن مگه داریم

جارو برقی و بعضی چیزا رو جدا حساب کردم منظورم از لوازم برقی مثلا همزن برقی و فربرقی و ... بود میشه جمع کرد برند ایرانی بخری وسایل خوبی هم میشه خرید باهاش

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه معمولی بعدشم مگه وسایلت چیبودن؟

همه ی جهاز با خودم بود عزیزم ...م ۴تخته فرش دستباف بردم...سرویس چوبم شد ۵۰۰میلیون ....یخچال گاز .لباس شویی ظرف شویی و تمام وسیله برقی ها از هرچی که فکر کنی...ظروف ...فقط ۱۵۰میلیون دادم ظروف ویترینی

مبل با ۱۵ تومن هست واقعا؟یخچالم خیلی گرون تره خدا به داد برسه🥲

با 15 تومن شما باید بری مستقیم از تولید کننده بخری میتونی مبل راحتی جنس معمولی بخری بله هست عزیزم بگردید

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

اره خدایی مبل خیلی گرونه

با وام ازدواجت میتونی بخری دیگه 

یه سری وسایل ها هم که گردن پسره 

الان دختر دارها راحت تر شدن وامو میگیرن میدن جهاز بقیه اشم پسر میگیره خونه عروسی ام پسر 

مبل با ۱۵ تومن هست واقعا؟یخچالم خیلی گرون تره خدا به داد برسه🥲

اگه میتونی یه تعداد اقلام قسطی بردار از اسنوا من اینکار کردم بنده خدا بابام کارگره ،کمتر بهش فشار اومد

اینطوری پول میمونه تو دست و بالت 

یخچال الکترو جنرال کمتر از ۳۰ تومنه 

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

همه ی جهاز با خودم بود عزیزم ...م ۴تخته فرش دستباف بردم...سرویس چوبم شد ۵۰۰میلیون ....یخچال گاز .لبا ...

بله خب فرش ابریشم داریم دونه ای 1 میلیارده این بحثش فرق میکنه ولی خب جهیزیه معمولی اینارو نمیدن سعی میکنن هزینه ها پایین باشه برای استفاده باشه برند هم نشد نشد

همه ی جهاز با خودم بود عزیزم ...م ۴تخته فرش دستباف بردم...سرویس چوبم شد ۵۰۰میلیون ....یخچال گاز .لبا ...

خدارو شکر، ولی بنظرم کمتر میخریدی میتونستی تو طول زندگی چون تغییر دکور میدی برات بهتر باشه سبک تر درمیومد ، انشالله خوشبخت بشی

....
اگه میتونی یه تعداد اقلام قسطی بردار از اسنوا من اینکار کردم بنده خدا بابام کارگره ،کمتر بهش فشار او ...

قسطی که حتما روش حساب میکنم 

تا الان همین که موفق شدم یه نفر رو مغزش رو تیلیت کنم ازدواج کنم خیلی هنر کردم 😂😂

بله خب فرش ابریشم داریم دونه ای 1 میلیارده این بحثش فرق میکنه ولی خب جهیزیه معمولی اینارو نمیدن سعی ...

من فرش ماشینی هم بردم ....خودم دستباف اصلا دوست نداشتم....حتی پهن نکردم با این بازم شوهرم اصرار کرد که باید همش دستبافت باشه و رفت دوباره خرید .هنوز پهن نکردم ...فقط بعنوان سرمایه بهش نگاه میکنم....مال خودمو که محاله بزارم باز کنه

والا تو خونه ای که طرف ما بتونه اجاره کنه یه فرش به زور جا میشه 😂😂😂

ایشالله به خوشی استفاده کنی عزیزم