یخچال 20تومنی حالا از کجا پیدا کنهیا لوازم برقی 15تومن مگه داریم
جارو برقی و بعضی چیزا رو جدا حساب کردم منظورم از لوازم برقی مثلا همزن برقی و فربرقی و ... بود میشه جمع کرد برند ایرانی بخری وسایل خوبی هم میشه خرید باهاش
ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همه ی جهاز با خودم بود عزیزم ...م ۴تخته فرش دستباف بردم...سرویس چوبم شد ۵۰۰میلیون ....یخچال گاز .لباس شویی ظرف شویی و تمام وسیله برقی ها از هرچی که فکر کنی...ظروف ...فقط ۱۵۰میلیون دادم ظروف ویترینی
همه ی جهاز با خودم بود عزیزم ...م ۴تخته فرش دستباف بردم...سرویس چوبم شد ۵۰۰میلیون ....یخچال گاز .لبا ...
بله خب فرش ابریشم داریم دونه ای 1 میلیارده این بحثش فرق میکنه ولی خب جهیزیه معمولی اینارو نمیدن سعی میکنن هزینه ها پایین باشه برای استفاده باشه برند هم نشد نشد
ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡
بله خب فرش ابریشم داریم دونه ای 1 میلیارده این بحثش فرق میکنه ولی خب جهیزیه معمولی اینارو نمیدن سعی ...
من فرش ماشینی هم بردم ....خودم دستباف اصلا دوست نداشتم....حتی پهن نکردم با این بازم شوهرم اصرار کرد که باید همش دستبافت باشه و رفت دوباره خرید .هنوز پهن نکردم ...فقط بعنوان سرمایه بهش نگاه میکنم....مال خودمو که محاله بزارم باز کنه