2777
2789

آنلاین شاپ خرید ظروف چوبی مثل اف سود برای خرید سرویس‌های پذیرایی و ظروف چوبی گزینه خوبی داره که می‌تونی ازش برای جهیزیه استفاده کنی. برای جهیزیه یه خونه ۶۰ متری، بسته به سلیقه‌ات و انتخاب‌ها، ممکنه هر مبلغی داشته باشه. پیشنهاد می‌کنم حتما قیمت‌ها رو توی آنلاین شاپ‌ها مقایسه کنی و یه لیست از وسایل ضروری برای خودت درست کنی که به ترتیب اولویت خرید کنی.

سلام عزیزانم، من یک کانال کالاهای لوکس و خاص خانه دارم،وسایلی که میارم هم خیلی ناز و دوست داشتنی هستن و هم لاکچری،جدیدترین ساعت های دیواری،ساعت ایستاده، ظروف پذیرایی،اکسسوری خونه، آباژور،تابلو، آینه های دکوراتیو،عسلی و جلو مبلی،تاب ریلکسی،استند،ویترین جدید،کلی چیز دیگه رو می تونی توی کانالم ببینی، تو این گرونی ها، قیمتش هم خیلی مناسب هست، خودمون هم کارگاه تولیدی داریم،نمایشگاه هم برای خودمون هست،اجاره نمیدم اینه که قیمت برام مناسب میفته،منم با قیمت مناسب، در اختیار مشتری می ذارم، لینک کانال رو نمی تونم بذارم چون تبلیغ حساب میشه

اول تو ایتا یا تلگرام،بله یا روبیکا یک جا بنویس serfaareshat@

مرحله دو: بعد بفرست برای یک نفر یا پیام های ذخیره شده خودت

مرحله سوم: حالا خودت بزن روش بیا پی وی من، لینک کانال رو بهت بدم.

اگه ساکن کرج هم هستی، بیا مشکین دشت، کریم آباد، بین مقداد ۶و۷صنایع چوب ایران راش

تلفن: ۰۹۱۲۹۵۳۱۹۳۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.