2777
2789

خیلی بدن خیلی باهم متحد و صمیمی هستند

شوهرم براشون جونشم میده توی تک تک رفتارش تبعیض پیداست هر روز خونشون هستیم و من و جاریم بی نهایت تو سری خور و بی ارزشیم و همه و شوهرامون اذیتمون میکنن حتی برادرشوهر بهم حرف درشت میزنه و همه دلشون خنک میشه از خوبی کردن یطرفه خسته شدم باردارم دلنازک شدم از شوهرم متنفرم که اصلا اهمیتی به زندگیش نمیده و دنیاش اونان 

چیکار کنم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط اینو من فهمیدم تو این ده سال سالی یه بار خونشون برو اونم عیدا انقدر باارزش میشی پیششون رفتی هم پانشو برای کار کردن اصلا و ابدا تو هیچ مسولیتی در قبولشون نداری بااون وضعی هم ک اونا رفتار میکنن اصلا کار نکن فکر خودت باش بخاطر اوناهم حرص نخور  

شوهر من دقیقا بچه ننه بود بخاطر خانوادش می ......د ب سرتاپای من من ده ماه رفتم خونه مادرم حتی رفتم اجرت المثل و گذاشتم اجرا بعد دید مادرش به یکطرفشم نیست این زندگیش خراب شده الان بخاطر بی احترامی مادرش به من ۴.۵ماهه سمت مادرشم نمیره این همون مرده ولی من برخوردم و عوض کردم