2777
2789
عنوان

با شوهرم حرفم شده

200 بازدید | 24 پست

با شوهرم حرفم شد ساک خودمو بچمو جمع کردم گفتم میرم خونه بابام گف نه بتو اجازه میدم بری نه میزارم بچرو ببری منم چیزی نگفتم و به جمع کردن ادامه دادم 

حالا که میشینم فکر میکنم واقعا دلم میخواد برما ولی اخه کجا‌برم؟جواب بابامو چی بدم؟بگم شوهری که خودم خواستمشو الان میخوام ازش طلاق بگیرم🥲از طرفی هم نمیتونم از حرفم کوتاه بیام و کوچیک شم وگرنه دیگ خیالش راحت میشه هر حرفی بزنه جایی نمیرم

چیکار کنم؟؟کنم؟

چرا تق به توق میشه ساک میبیندی خب

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کشوهای خودمو بچمو خالی کردم تو ساک الان بگیرم بخابم؟ضایع نیس؟

ن..

نمیخای که نصف شب بری قهر😐😐😐

من گفتم میرم قهر فردا😅😅😅

الان هم جامو جدا کردم با بچه ها..

فردا بره سرکار حسابشو میرسونم

چرا تق به توق میشه ساک میبیندی خب

خیلی عصبی بودم الانم باید عصبی باشم ولی ازونجایی که آدم بیخیال و ریلکسیم درجا آروم میشم و میبخشم متاسفانه 

اونم خوب بلده ازین اخلاقم سواستفاده کنه

به نظرم دیگه هیچ وقت تا دعواتون میشه و میخوای قهر کنی ،نگو می خوام برم خونه پدرم ،مگر اینکه با در نظر گرفتن تمام جوانب (روحیات خانواده اتون و بچه اتون)مطمئن باشی که اینکار رو می کنی 

توی همون خونه بمون نهایت باهاش سرسنگین باش و تا عذرخواهی نکرد باهاش حرف نزن