2777
2789
عنوان

حکم نامادری آوا قهرمانی

1498 بازدید | 36 پست

بجه ها چند روزی از وقتی مشابه بلای آوا سر نیان بیچاره اومده همه اش ذهنم درگیر اینه که اخرسر اون نامادری شیطان آوا اعدام شد یا این پدر و مادر رضایت دادن هرچی سرچ میزنم چیزی نمیاره همه اش قدیمیه

نیان چی شده؟

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکم اعدامش اومد ولی نمیدونم اجرا شده یا نه 

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

نیان چی شده؟

نیان چلبیانی سرچ بزن میاره بیچاره پدر و مادرش جدا شدن پدرش یک زن که یک و پسر دختر داره رابطه نامشروع داشتن بعد این زن دخترش که هنوز طلاق نگرفته به این بابای نیان معرفی میکنه برا دوستی بعد پسره این زنه که ۱۹ سالشه از فرصت استفاده میکنه به بچه بیچاره که ۷ سالشه تجاوز میکنه بعد با مادر و خواهرش بدنش با قاشق داغ میکنن پدره میبردش بیمارستان میبینن واژنش خونریزی داره و کل بدنش جای زخم و کبوده بهش نزدیک ۲۸ قرص داده بودن بچه بیچاره فوت شد ولی این ۴ نفر دستگیر کردن

اعدامش هم نکنن قطعا تقاص ش رو تو این دنیا پس میده اشغال

قیافش لب و لوچه کج و کوله آدم وحشت میکنه چه برسه ی بچه ۴ ساله😔😔 خدادکنه همین دنیا به بدترین شکل ممکن بمیره  خدا کنه اگه اون پدره ساده قصاص نکرد یکی با ماشین پرسش کنه چقدر من بهم ریختم باز😭😭

قیافش لب و لوچه کج و کوله آدم وحشت میکنه چه برسه ی بچه ۴ ساله😔😔 خدادکنه همین دنیا به بدترین شکل مم ...

خون اون بچه پایمال نمیشه گاهی اوقات اینا اعدام نشن بهتره بیشتر زجر میکشن 

خون اون بچه پایمال نمیشه گاهی اوقات اینا اعدام نشن بهتره بیشتر زجر میکشن

این اگه وجدان داشت اگه میدکنست زجر چیه به ی بچه ۴ ساله رحم میکرد میاد بیرون کیف دنیاشم میکنه به ... نیست خدا لعنتش کنه 

نیان چلبیانی سرچ بزن میاره بیچاره پدر و مادرش جدا شدن پدرش یک زن که یک و پسر دختر داره رابطه نامشروع ...

وااااای کثافتای ببشرفت همشون باید اعدام بشن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲