2777
2789
عنوان

حکم نامادری آوا قهرمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 36 پست
پدرش باید تقاضای قصاص کنه براش فکر نکنم اعدام شده باشه

آوا پدرش بدبخت کارگری بوده..

گفت باید اعدام بشه..

ولی نیان باباش هول آشغالی بوده واینکه خودشم درجریان تعرض به بچه ش بوده احتمالا

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیان برادر دوست دختر پدرش ودوست دختر پدرش تجاوزش بهش کردن وکتک وقاشق داغش کردن

دوست دختر پدرش چجوری تجاوز کرده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
آوا پدرش بدبخت کارگری بوده..گفت باید اعدام بشه..ولی نیان باباش هول آشغالی بوده واینکه خودشم درجریان ...

اخه یکسال گذشت چرا لفتش دادن این زنیکه چرا اعدام نشده هنوز . اره پدر آوا  بیچاره کارگر بود و تقصیری نداشت ولی من میگم‌ نکنه خام حرفای خانواده این شیطان یشه رضایت بده

برادر دوست دختره بهش تجاوز کرده  بعد دوس دختره با برادر و مادرش این طفل معصوم با قاشق داغ کردن و شکنجه دادن که چیزی راجب تجاوزش نگه 

برادر دوست دختره بهش تجاوز کرده بعد دوس دختره با برادر و مادرش این طفل معصوم با قاشق داغ کردن و شکن ...

ای خدا مرگشان بده طفل معصوم چقدر عذاب کشیده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

برادرش تجاوز کرده بعد باهم دستی خواهرش ۲۸قرص خواب آور داده

بعد با قاشق رو صورتش گذاشتن و...بیین توگوگل هست ...من زدم گوگل بعد یوتیوب بالا آمد قضیه کاملش تو اون هست

حتما نگاه کنید دید آدم بیشتر باز میشه

برادرش تجاوز کرده بعد باهم دستی خواهرش ۲۸قرص خواب آور دادهبعد با قاشق رو صورتش گذاشتن و...بیین توگوگ ...

خدا مرگشان بده حیونن

خدا مرگشان بده حیونن

زمین جای قشنگی نیست

از طرفی خوبه اطلاع رسانی میشه مثلا منی که دوتا دختر دارم خیلی خیلی حواسمو بیشتر از قبل جمع میکنم

آوا پدرش بدبخت کارگری بوده..گفت باید اعدام بشه..ولی نیان باباش هول آشغالی بوده واینکه خودشم درجریان ...

خب پس نامادری کثافت ش اعدام میشه ولی این نیان رو الان شنیدم واقعا ک بعضیا ذات حیوانی دارن