2777
2789
عنوان

حکم نامادری آوا قهرمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 36 پست

تو اینستا دیدم همه به مادر نیان هیت دادن و گفتن اگه مادر بودی نمیرفتی یا بچتم میبردی دلم گرفت واقعا چطور میتونن قضاوت کنن وقتی جاش نبودن شاید. پدرش نذاشته شاید کسی با بچه قبولش نمیکرده تازه دست غریبه نبوده پدرش بوده 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شوهرشو نمیشناخت؟چجوری اینهمه مدت بچشو سپرد دست یه ادم رفیق باز؟

میگم ما تو شرایطش نبودیم نمیدونیم چرا رفته چرا بچشو نبرده این همه قضاوت و حرف حقش نیست اصلا شاید مقصر باشه ولی من که نمیدونم چرا قضاوتش کنم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
میگم ما تو شرایطش نبودیم نمیدونیم چرا رفته چرا بچشو نبرده این همه قضاوت و حرف حقش نیست اصلا شاید مقص ...

موضوع کوچیکی نبوده مردم خونشون به جوش اومده.قبول کن زنا الان خیلی فرق کردن ،البته همه نه،تو همین نی نی سایت خیلیا میگن طلاق بگیر بچههات بزرگ میشن تو یه بار فقط زندگی میکنی و ازین چرندیات

تو اینستا دیدم همه به مادر نیان هیت دادن و گفتن اگه مادر بودی نمیرفتی یا بچتم میبردی دلم گرفت واقعا ...

اتفاقا مادرش گفت من میدونستم شوهرم خیانت میکنه ولی بخاطر دخترم موندم میگفت هر روز میگفت بیا برو مهریه ات میدم بخاطر دخترم موندم تا اینکه به زور بیرونم کرد و خودمم خونه ناپدری بزرگ شدم میگفت اگه من به فکر عشق و حال  خودم بودم این سه سال خونه ناپدریم نمیموندم و سربار بشم میرفت دنبال ازدواجم میگفت خواستم بچه ام ببینم به اتهام کودک ازاری شوهرم  شکایت کرد ازم یکسال برد تا تبرئه شدم میگفت التماسش میکردم ببرتش مهدکودک که عقب نمونه نمیزاشت حتی مدرسه بره همه کار کردم که حضانت بگیرم همه جور حکم دادگاهم دارم پیام های تهدید امیزی که شوهرم بهم میداد دارم اتفاقا این برخلاف مادر آوا خیلی هم بی دفاع و مظلومه

موضوع کوچیکی نبوده مردم خونشون به جوش اومده.قبول کن زنا الان خیلی فرق کردن ،البته همه نه،تو همین نی ...

بله من اینو میدونم بعضی خانم ها فکر راحتی هستن ولی نمیشه طرف رو قضاوت کرد اون الان به بدترین شکل بچشو از دست داده و خب میتونیم هیچی نگیم نه اینکه نمک رو زخمش باشیم اگه اطلاعات کافی داشتیم شاید در هر صورت من میگم کسیو قضاوت نکنیم ممکنه دنیا جوری بچرخه تو موقعیتش قرار بگیریم 

اتفاقا مادرش گفت من میدونستم شوهرم خیانت میکنه ولی بخاطر دخترم موندم میگفت هر روز میگفت بیا برو مهری ...

من اصلا نمیخوام از کسی دفاع کنم یا چیزی فقط میدونم ما جاش نبودیم چرا نمک رو زخم یه مادر داغدار باشیم خودم مادرم کمی انسانیت اصلا سخت نیست هر چیزیو به زبون نیاریم وقتی از اصل موضوع خبر نداریم چقدر دل سنگ شدیم ما مردم