2777
2789
عنوان

خسته شدم از تمیز کردن خونه😕

1581 بازدید | 55 پست

من نمیدونم چرا روزی دوبار خونه رو مرتب میکنم اما بین اش خونه بهم ریخته هست..یه دختر۳ساله هم دارم که تو کل فضای خونه اسباب بازی هاش رو میاره هرچی بهش میگم بعد بازی اسباب بازی رو ببره اتاقش فایده نداره

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍

با بچه همینه دیگه منم همینجوری ام

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

کاش زود پسرمنم بزرگ بشه

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

بذار آخرای هفته یه دفه ای تمیز کن همه جا رو .. بچت کوچیکه خب به هم میریزه .. اینجوری خیلی خسته میشی

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

خونه های شمام اینجوریه؟من ارامش ندارم تو چنین وضعیتی..اگر مهمون سرزده بیاد ابروم رفته..چند بار هم پیش اومده

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍

من اسباب بازى هاى دخترم و تو ٧-٨پلاستيك جدا گذاشتم 

همه و يه دفعه براش نميارم كه خسته بشه و خونه بشه پر اسباب بازى 

ماهى يكبار عوض ميكنم

بعد بهش ياد ذادم تا اسباب بازى قبلى رو جمع نكنه 

جديد خبرى نيست 

البته سخت هم نگير 

بچه ها سلامت باشن 

ريخت و پاش يك ساعته جمع ميشه

🧿

منم خونم کوچیکه عین آشغالدونیه

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️