2777
2789
عنوان

ببست وشش سالمه مجردم😔😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 117 پست
ازدواج تقدیره به تلاش آدم ربطی نداره. کاش کمی هم از افتخارات دیگشون که با تلاش خودشون بدست اومده میگ ...

ممنونم گلم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره ترین جوابی که میشه به استارتر داد اینه که من همسن توام و چندتا بچه دارم. خب که چی؟ الان مثلا ر ...

واقعا 

دقیقن 

نمیدونن شاید اسی بیشتردلش بشکنه🥺🥺

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
اصلنم تقدیر نیست هیچی نیست

دختری که اخلاق و خانواده خوب داره، نجیبه، زیبایی داره، تحصیلکرده است و توقع بالایی از همسر آینده نداره و به اندازه کافی در اجتماع هست چه دلیلی داره ازدواجش جور نمیشه؟

حداقل چند نفر با مدرک دکترا و شاغل اینچنینی در اطرافیانم هست.

شما دلیلشو بگو؟

.                                                                  

منم سنم کم بود دوس داشتم بچمو توی 15 16 سالگی داشته باشم الان 16 سالش بود اگه اونجوری می بود، ولی الان که 30 رو رد کردم میفهمم همیشه فرصت هست، بنظرم از زندگیت لذت ببر و به اینجور چیزا فکر نکن، ازدواج و بچه دار شدن مثل قوطی دربسته اس همه دوس دارن بدونن توش چیه ولی توش فقط موزه موز

یه هدف انتخاب کن برای خودتاینجوری هم کمتر بهش فکرمیکنی و هم وقتی حساس نباشی بیشتر خواستگار میاد

سرکارمیرم   چندماهه زیاد بهش فکر نکردم وعادی بودم..ولی چندروزه باز فکرش اومدسراغم وناراحتم.. هرکاری میکنم هرچقدم خودمو مشغول کنم وخودمو بزنم بیخیالی

آخرش ته دلم ناراحتم بخاطرمجردیم.

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

عزیزم خواهر من توی ۱۸ سالگیش دخترشو بدنیا اورد با اینکه زندگی خیلی خوبی داره ولی همیشه میگه کاش یکم دیر ازدواج میکردم

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
سرکارمیرم چندماهه زیاد بهش فکر نکردم وعادی بودم..ولی چندروزه باز فکرش اومدسراغم وناراحتم.. هرکاری ...

دوره های مجازی شرکت کن خیلی خوبن

من یه دوره افلاین شرکت کردم راجب خودشناسی بود خوب بود اگر میخوای شماره صاحبشو بهت بدم قیمتشم خیلیییی کم بود 

منم مثل توام اسی 😢😢😢حس میکنم هیچ پسر خوبی دگ نمونده باشه هم منو پیدا نکرده شایدم اصلا مرده😪😭😭ج ...

دقیقا خلاش حس میشه

شماهم همسن منی؟