2777
2789
عنوان

ببست وشش سالمه مجردم😔😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 117 پست
خوب چون منتظر ادم شریف و نجیب و درست بودی که هیچ وقت پیدا نمیشه

یعنی چی متوجه نشدم. خب وقتی خودم این مدلیم یعنی این مدلی نخوام؟؟ اتفاقا شهر ما کوچیکه همه هم رو می‌شناسن کلی هم آدم شریف و نجیب هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسخره ترین جوابی که میشه به استارتر داد اینه که من همسن توام و چندتا بچه دارم. خب که چی؟ الان مثلا راه حل دادی یا دلشو بیشتر سوزوندی؟ 

.                                                                  

اگه به الان بخوای حسابش کنی آره دیره، ولی اگه آینده نگاش کنی نه ، الان خیلی ها تو سن سی و سی خورده ای ازدواج میکنند تا بچه دار بشن همون 30 سال اختلاف سنی میفته ،نسل پدر و مادرامون اختلاف سنی با فرزند خیلی کم بود 

دوست داشتی چ سنی ازدواج کنی از نظرت مناسب بود واست اون سن؟

قبلا که دوربر ۲۰بودم خیلی دلم میخاست ازدواج کنم

ولی حالا که به اون زمانام و رفتارام فک میکنم خداروشکرمیکنم نشدچون اصلااااپخته نبودم و به مشکل میخوردم 

از طرفی میگم اگ مثلا بیست ازدواج میکردم اختلاف سنیم بابچم زیادنبود

دوس داشتم الان توهمین سن ازدواج کنم ولی چون تاحالا ی مورد جدی و مناسب ب تورم نخورد یجورایی ناامیدم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
فکر میکنی اصلا پیری ب سن نیس ب این چیزا فک کنی آدم دیوونه میشه یه مدت رها کن ..ازدواج خیلی یهویی پیش ...

فقط قسمته چه حرفا پس چشم بسته هر کی اومد قبول کنیم آه متنفرم از این عقاید مزخرف 

.

منم همینو میگم گلم سن فقط یه عدده دل باید جوون باشه تا ظاهرم جوون دیده بشه

الان سن ازدواج هم کلا رفته بالا و اگه دقت کنید دخترای سی ساله مثل بیست ساله قدیم هستن 

بیا تا اومدنت دیر نشده.

قبلا که دوربر ۲۰بودم خیلی دلم میخاست ازدواج کنمولی حالا که به اون زمانام و رفتارام فک میکنم خداروشکر ...

ایشالا باب دلت یه آدم خوب و در خور شانت بیاد ک به دلت بشینه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
مسخره ترین جوابی که میشه به استارتر داد اینه که من همسن توام و چندتا بچه دارم. خب که چی؟ الان مثلا ر ...

واقعا بیشتر دلمو سوزوندن

نمیدونم چرا بعضیا انقدر بی فکر کامنت میزارن

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
یعنی چی متوجه نشدم. خب وقتی خودم این مدلیم یعنی این مدلی نخوام؟؟ اتفاقا شهر ما کوچیکه همه هم رو می‌ش ...

اتفاقا همه اونایی که این مدلی ان یه بد گیرشون میاد

منم خودم این مدلی ام ولی همه خواستگارام برعکس منن

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

مسخره ترین جوابی که میشه به استارتر داد اینه که من همسن توام و چندتا بچه دارم. خب که چی؟ الان مثلا ر ...

مسخره ترشم هست این که ازدواج قسمته 

اگر می‌خواین آرومش کنین شعورش رو زیر سوال نبرید 

.

بخدا مامان من شصت هست خودم ۲۷ انگار اون ۴۵ سالشه نهااایت البته بگم هیکل و اندامشم رو فرمه

اهل ورزشه؟

تغذیش خوبه ؟

واقعا بیشتر دلمو سوزوندن نمیدونم چرا بعضیا انقدر بی فکر کامنت میزارن

ازدواج تقدیره به تلاش آدم ربطی نداره. کاش کمی هم از افتخارات دیگشون که با تلاش خودشون بدست اومده میگفتن.

ان شاءالله در تقدیر شما هم باشه و بزودی یک همسر خوب نصیبتون بشه

.                                                                  
اتفاقا همه اونایی که این مدلی ان یه بد گیرشون میادمنم خودم این مدلی ام ولی همه خواستگارام برعکس منن

خدا عادله خوب رو با خوب بد رو با بد جفت میکنه اگر تا الان نشده واسه ما ببینی حکمتش چیه و قسمت کجاست الهی خوبش و اهلش قسمت ماهم میشه به زودی مطمئنم😍