2777
2789
عنوان

ببست وشش سالمه مجردم😔😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 117 پست

نگران نباش به موقعش میشه

هم سنیم دخترم سه سالشه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا سن فقط عدده یکیو میشناسم ۶۰ سالشه قیافش مثل ۱۸ ساله هاست، نیکی کریمی هم نمونشه، پس تا میتونی ب خودت برس و ورزش کن، باور کن ازدواج قسمته خودتم بکشی تا روزی ک خدا تعیین کرده نرسه ازدواج نمیکنی ب قسمت خدا راضی باش و تو این تایم فقط ب خودت برس و خوش بگذرون

آره یکم

فکر میکنی اصلا پیری ب سن نیس 

ب این چیزا فک کنی آدم دیوونه میشه یه مدت رها کن ..ازدواج خیلی یهویی پیش میاد و فقط قسمته

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

پس ما که بالای ۳۰ هستیم چی بگیم😁. خودمم ۳۳ ام منم دلم میخواست الان سر خونه زندگیم بودم با آدم شریف ...

الان پشیمون نیستی ک رد  کردی خاستگاراتو؟

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
پس ما که بالای ۳۰ هستیم چی بگیم😁. خودمم ۳۳ ام منم دلم میخواست الان سر خونه زندگیم بودم با آدم شریف ...

ینی پشیمونی 

خب دلیل داشتی رد کردی اگر برگردی عقب کدومشونو قبول میکردی ؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

خوب چون منتظر ادم شریف و نجیب و درست بودی که هیچ وقت پیدا نمیشه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

عزیزم این نظر توئه انشاالله زیاد طول نکشه و ازدواج کنی و بچه دار بشی 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
الان پشیمون نیستی ک رد کردی خاستگاراتو؟

نه اینگه پشیمون نباشم بالاخره ادمیزاد همدم میخواد. ولی گفتم که خدایی جور نمیشد یا زبونم نمی‌چرخید بگم بله یا اگر اوکی میشد یه مسئله ای پیش میومد و کنسل میشد نمیدونم حکمتش چیه

پس اینجوری بخوای حساب کنی باید ۱۵ سالگی بچه دار

پدر و مادر باید از فرزند بزرگتر باشن پر از تجربه که بعدا بتونند بچه هاشون راهنمایی کنند

دور از جونت خیلیا اصلا بزرگ شدن فرزند شون ندیدن رفتن هر کی یه قسمتی داره

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

اولا سن فقط عدده یکیو میشناسم ۶۰ سالشه قیافش مثل ۱۸ ساله هاست، نیکی کریمی هم نمونشه، پس تا میتونی ب ...

بخدا مامان من شصت هست خودم ۲۷ 

انگار اون ۴۵ سالشه نهااایت البته بگم هیکل و اندامشم رو فرمه  

بیا تا اومدنت دیر نشده.