2777
2789
عنوان

ببست وشش سالمه مجردم😔😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 117 پست

خیلیام ازدواج کردن ولی تا32.33سالگی بچه نمیارن 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرم اینه تو سن کم ازدواج کردن و باردار شدن میتونه خیلی بیشتر ب بچه آسیب بزنه

ب چه ک نه ب مادر آسیب میزنه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

منم ۲۵ سالمه مجرد قرار بود عقد کنم که بهم خورد ناراحت هم نیستم ازدواج خیلی مشکلات داره منم کم تحمل هستم سریع با کوچیکترین مشکل بهم میریزم 

در کل نگران باش فکر هم نکن به این چیزا ازدواج یهو اتفاق میوفته قسمته دیگه با گریه که چیزی حل نمیشه

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
استاتر شما نمیدونی چرا با کاربری جدید نمیشه هیچی گذاشت دو ساعته حتی کامنت میزارم میگه به رودی منتشر ...

نمیدونم عزیزم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
منم ۲۶ام دوتا بچه دارم همین الان با کلی حرص خوابوندمش الان نشستم نازشون میکشمانشالله توام بزودی ازدو ...

ممنونم.برام دعام کن💓

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
ازدواج الان برات نه دیره نه زوده خب مشکلش چیه شما 50 ساله شدنی دخترت 20 سالش باشه ؟فک میکنی 50 پیره ...

آره یکم

ب چه ک نه ب مادر آسیب میزنه

ب بچه هم اسیب میزنه ...

مادری ک هنوز خودش بچگی نکرده زندگی نکرده و یهو مسئولین زیاد رو دوشش میوفته نمیتونه کودک خوبی تربیت کنه

کودک همسری ک کلا خیلی بده اون بحثش جداست

با نصب میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)

با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید

و هنگام ثبت نام کد دعوت بزن پنج سوت طلا هم جایزه ببر

برنامه رو از بازار دانلود کن

کد دعوت برنامه میلی

milli-ftei8

پس ما که بالای ۳۰ هستیم چی بگیم😁. خودمم ۳۳ ام منم دلم میخواست الان سر خونه زندگیم بودم با آدم شریف نجیب درست و خوشبخت بودم و آرامش داشتم من زیاد خواستگار رد کردم نمیدونم واقعا مقصر این وضعم خودم بودم یا واقعا قسمتم نبوده چون واقعا زبونم نمیچرخید بگم بله نمیدونم خلاصه نخواستم به بهانه بالا رفتن سن با هرکسی ازدواج کنم کللللی هم حرف شنیدم دلم شکسته و....